Domů Zboží Od mastičky a mýdla

Mýdlo se spirulinovým pudrem

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od mastičky a mýdla

Katalogové č.: 6963083
Zobrazení: 92x
Vloženo: 19.12.2015
Počet srdcí: 23x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 30% NA VŠE! Vložte kód při objednávce PPJ-AH2-BY8 Sleva platí do 10.9. do půlnoci:-)

Složení: glycerin, olivový olej, bambucké máslo, spirulinový pudr

Spirulina  je zelenomodrá řasa, která se vyskytuje zejména v jezerech tropických a subtropických oblastí a v říčních tocích. Je velice bohatá na kvalitní bílkovinu obsahující všechny aminokyseliny. Kromě toho je spirulina skvělý detoxikant, zdroj beta-karotenů, vitamínů, antioxidantů a řady zdraví velmi prospěšných látek. Pleť projasňuje, zvláčňuje a dodá mnoho potřebných látek.

Bambucké máslo - je rozemletý plod Ořešáku (Shea). Chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji a hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Má také protizánětlivé a hojivé účinky, podporuje její přirozenou obranyschopnost a ochraňuje pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí. Je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny A, D, E a F . Vitamín E (tokoferol) je nejdůležitější antioxidant v těle. Chrání buňky před oxidačním stresem a účinky volných radikálů, pomáhá zpomalovat stárnutí. Pro svou vynikající snášenlivost a příznivý vliv na pokožku je bambucké máslo vhodnou součásti kosmetických krémů na citlivou pleť.

Olivový olej:Složení mastných kyselin je velmi podobné lidskému mazu a proto je velmi vhodný pro suchou, zánětlivou, alergickou, podrážděnou, poraněnou či jinak poškozenou pokožku. Díky svým vlastnostem dokáže proniknout do hloubky pokožky a vázat na sebe vlhkost což vypíná pleť a chrání ji před tvorbou vrásek. V olivovém oleji je obsažen vitamín E, který podporuje elasticitu pokožky a zvyšuje její odolnost. Olivový olej působí protizánětlivě a hojivě a proto ho lze doporučit pro citlivou pleť a dokonce je vhodný i k péči o velmi jemnou pokožku dětí a batolat.

Hmotnost. cca 40gr+

Nebarveno, nevoněno!

Menu
--