Domů Zboží Od Joli Petit

Plenketka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce65 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Joli Petit

Katalogové č.: 7350966
Zobrazení: 47x
Vloženo: 18.4.2016
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážené zákaznice, dodací lhůta zboží se může měnit, v závislosti na procesu výroby. Maximálně však do doby 2 - 6 týdnů.

Taštička na plenky - praktický doplněk pro látkující maminky

S MOŽNOSTÍ PŘENOSU 1-2 KS ČISTÝCH I POUŽITÝCH LÁTKOVÝCH PLEN - kapsy o rozměrech akorát na 1 kalhotkovou plenku. V jedné nesete čistou a do druhé dáte už použitou a nic se nezašpiní

S OMYVATELNOU PUL KAPSOU - kapsu na použité pleny můžete běžně vytírat hadříkem s desinfekcí a nemusíte ji dokola stále prát

S MÍSTEM NA DROBNÉ NUTNOSTI - zvlášť kapsička na mobilní telefon, mastičku na zadeček, Snappi sponku. Prostě na vše, co se do ní vejde  a uznáte za vhodné, že na vycházku potřebujete :-).

S MOŽNOSTÍ UŠITÍ DLOUHÉHO POPRUHU PŘES RAMENO - Zlobíte se, když jdete na procházku a miminko nesete v nosítku nebo v šátku a nevíte kam dát pár věcí a záložní plenku, protože pro batoh už na vašich zádech není místo? Můžete si přes rameno hodit PLENKETKU a bez problémů tak do látkovky přebalit i v terénu.

Podrobnější informace budou postupně doplněny. Děkuji vám za trpělivost :-).

Materiál:

Vnější vrstva: 100% bavlna (prima bavlna)

Podšívka: 100% polyester laminovaný polyuretanem (PUL)

Jak o ni pečovat:

Látka na Plenketce použitá je kvalitní prima bavlna. Podšívka pro špinavé pleny, oblečení a doplňky je hadříkem omyvatelná. Výrobce doporučuje tkaninu prát na 40 °C a stálobarevnost garantuje do 60°C. Perte vždy naruby a při žehlení podšívku z PUL materiálu částečně vyjměte. Doporučuji prát v pracím prášku na barevné prádlo. 

Pouze 1 ks totožného vzoru.

Menu
--