Domů Zboží Od Joli Petit

Vložky do podprsenky, bambusové

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Joli Petit

Katalogové č.: 7484806
Zobrazení: 53x
Vloženo: 3.6.2016
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážené zákaznice, dodací lhůta zboží se může měnit, v závislosti na procesu výroby. Maximálně však do doby 2 - 6 týdnů.

Designové, zcela prodyšné a extra savé vložky do podprsenky jsou určeny kojicím maminkám, které potřebují doplnit základní typ vložky do podprsenky o další absorbční vrstvy přímo v době kojení nebo svým prsům chtějí zaručit maximální přísun vzduchu během celého dne. Uvolňující se mateřské mléko absorbují 2 vrstvy ekologické, velmi hebké tkaniny z bambusu. 

Jedná se novinkový způsob šití vložek do podprsenky. Máme otestováno, avšak budeme rádi i za vaši zpětnou vazbu, děkuji.

TIP!

Pokud si chcete užívat s těmito vložkami do podprsenky maximálního pohodlí a nechtějí se Vám ručně po každém použití přepírat, pořiďte si těchto, pro opakované použití tolik, aby jste je po každém znečištěntí mohli vložit do síťky na prádlo a při adekvátním naplnění vyprat. Dosáhnete tak maximálního pohodlí i s ekologickou variantou, finančí úsporu a dobrý pocit. Poté je jen pověsíte a znovu použijete.

Materiál:

Vnější vrstva: 100% mercerovaná bavlna

Látky ze 100% mercerované bavlny (renforcé) s atraktivními vzory nakupujeme od prestižních zahraničních návrhářů a tiskařských firem. Totožné vzory používáme pouze ve velmi omezeném množství. Může se tedy stát, že právě váš výrobek bude originál!

Savá a dotyková vrstva: 80% viskóza (bambus), 20% polyester (osnova)

Bambusového vlákno je přirozeně antibakteriální, termoregulační, jemné k citlivým prsům a několikanásobně savější než bavlna. Pochází z divoce rostoucího bambusu a bio bambusu.

Údržba:

Perte v ruce nebo pračce nejlépe na 40° (stálobarevnost do 60°). Nebělte. Chemicky nečištěte. Nežehlete. Sušte volně nebo v sušičce na nízkou teplou. Při praní v pračce doporučujem použít síťku na prádlo. 

Uvedete-li do objednávky 1 kus, obdržíte 1 pár (2 ks). Cena je uváděna za 1 pár (2 ks).

Menu
--