Domů Zboží Od babi original

Něha

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od babi original

Katalogové č.: 9446742
Zobrazení: 393x
Vloženo: 1.4.2018
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento šperk jsem vytvořila ze dvou kamenů: surového selenitu a krásně vyhlazeného růženínu. Šperk je zavěšen na silnější obruči, která je zakončena kuličkami. Bude slušet něžné ženě, nebo dívce, která ocení i účinky těchto kamenů.

Rozměry přívěsku jsou 4 cm x  8 cm, obruč má průměr 15 cm. Šperk je leštěn a ošetřen proti oxidaci. Přesto bude rád za pravidelné přeleštění vatou na ošetření stříbra. Je vyroben z kvalitnoho cínu s příměsí stříbra. Obdržíte jej v dárkové krabičce.

Selenit je považován za kámen plodnosti, chrání matku i nenerozené dítě. Také kámen partnerství a přátelství. Podporuje dlouhotrvající vztahy. Pomáhá komunikaci, umožňuje odhalit lži a podvody. Má velmi jemné vibrace, přináší do našich myslí jas a radost. Otevírá korunní a vyšší čakru. Jde o velmi klidný kámen. Výborně se hodí pro meditaci,nebo uklidnění vibrací domova. Hodí se pro lidi, kteří trpí nervozitou, stresem, nejistotou. Kdo drží selenit v ruce, je schopen telepatie.Vyrovnává působení "volných radikálů". Je to výborný kamen pro kojení a výživu dítěte.

Růženín je kámen lásky a dobrého spánku. Je to kámen tvůrčích lidí, pomáhá jim v jejich kreativitě. Je přátelsky nakloněn hudbě. Posiluje činnost srdce, pohlavních orgánů. Ideální kámen do našich ložnic.  Vhodný k meditaci.

Menu
--