Domů Zboží Od Carlita

Blaze

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Carlita

Katalogové č.: 9599011
Zobrazení: 222x
Vloženo: 28.5.2018
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Výhled z úzkých oken a ze střešní terasy byl ale čarovný. Město leželo pod námi a koupalo se v slunci. V teplých zákoutích zahrad kroužily a poletovaly vlaštovky a jiřičky. Krajina v popředí se strakatila tančícími ohníčky stromů obtížených mandarinkami. Vzduch byl prosycený všemi pronikavý mi vůněmi jara. Moře se už utišilo a bylo modré – modřejší, než bych mohl vyjádřit jakoukoli metaforou."

Lawrence Durrell – Setkání s mořskou Venuší

  • Háčkovaný přehoz v letních pastelových barvách s jemnými barevnými přechody je vytvořený z trpělivosti, lásky a času (a také z příze ze směsi bavlny a akrylu). Tento přehoz nejvíce vynikne rafinovaně přehozený přes ramena, ale dá se nosit i kolem krku jako šátek. Díky lehké přízi je vhodný především jako stylový doplněk na jaro a léto, kdy ho oceníte ve chvílích, kdy přes sebe potřebujete něco lehkého přehodit.

  • Slušet bude především letním typům, tedy ženám, kterým sluší studené barvy v jemných, světlých a zapraných odstínech.

  • Styling tip: Šátek je v jemných barvách, nejvíce proto vynikne s bílou halenkou či tričkem. K tomu dlouhou sukni či dobře střižené džíny v klasické denim či bílé barvě. Šperky či bižuterie ve stříbrné či pastelových barvách. Doplňte bílým letním kloboukem a budete královnou večera!

  • Péče: Věnujte prosím pozornost péči o výrobek. Protože je šátek ručně háčkovaný, zaslouží si delikátní (avšak nijak náročné) nakládání. Šátek ponoříme do vlažné vody, necháme nasáknout. Poté vodu opatrně vymačkáme – nekroutíme, šátek na chvíli zabalíme do froté ručníku, ten nasaje další přebytečnou vodu. Vlhký šátek pak rozložíme na koberec nebo matraci a opatrně vypneme do požadovaného tvaru. Necháme volně proschnout. Tento postup opakujeme při každém praní. 

  • Velikost: Délka: 148cm, šířka: 73cm
Menu
--