Tento týden byla v mém obchůdku prodána 100-tá jubilejní náuška. Pro mě to ale není jen množství prodaných náušnic, představuji si 100 ozdobených zákaznických ušisek! Mám hroznou radost! Když jsem v srpnu loňského roku zakládala svůj malý obchůdek, vůbec by mě to nenapadlo.

100-tou prodanou náušku musíme společně oslavit! Pokud si ve dnech 14. května až 19. května objednáte v mém obchůdku náušky, a to jakékoliv množství (i 1Smějící se), získáte jeden pár náušek vlastního výběru zdarma. Info o výběru mi prosím zašlete zprávou.

Jak to začalo....asi podobně jako u mnoha dalších flérovýh prodejců. Ze všecho nejdříve jsem testovala náušky na své osobě, později na svých blízkých. Když se ale šuplík začal plnit tak, že už nešel ani dovřít, rozhodla jsem se otevřít si obchůdek.

Takhle to vypadá v současné době u mě v obchůdku! Najdete tam několik milých stvoření!

image

Pozdravy z Indie....

image

Pozdravy z Japonska...

image

Něco pro milovníky retra....

image

Něco pro milovníky puntíků...

image

Něco jednouchého....ale efektního....

image

Butonkové náušky jsou jednoduchým, ale velice efektním modním doplňkem. Já osobně dávám přednost náuškám peckového typu, na závěsné naušky jsem si nikdy nezvykla. Nějak mě zneklidňuje pohupující se předmět u ucha. Jak je to s Vámi, milí fléroví nadšeci? Čemu dáváte přednost peckám či závěsným náuškam?

V obchůdku je toho však mnohem více, přijďte se mrknout!

Krásný týden Vám přeje MacFut!