....asi se budu opakovat: ale miluju máky a levanduli - každý rok se kochám kombinací těch všech letních barev...a každý rok mně to inspiruje...

...letos jsem si vymyslela nový typ kaťátek - jednoduché, volné, pohodlné, s ozdobnými švy a aplikacemi...zhotovené z lehkých, vzdušných materiálů, případně s mírným chladivým efektem (viskozový úplet, popelín)...vysoký pružný pas (buď dvojitý nbo jednoduchý - dle síly materiálu) je samozřejmostí:-)

...Maková panenka... ...originální turky z tričkoviny a popelínu...velikost díky pružnosti dost univerzální - cca od půl roku do čtyř, pěti let:-))

 

 

...Máky mezi levandulí......originální turky z viskozového úpletu a bavlněného plátka...spousta ozdobných stehů a aplikací...:-) ...velikostně platí to samé, co u předchozích:-)

 

...Z růžových keřů......kaťátka z jemného popelínu a viskozového úpletu s plátěnými aplikacemi - zesílený sed a kolínka...velikost cca od roka, roka a půl do tří, čtyř let..:-))

         

 

...Květinové letní ráno... opět popelín + viskozový úplet, aplikace z bavlněného plátna (je odolnější:-)...velikostně opět jako u předešlých...,-)

...další inspirací mi byly srdeční  Skotské hry na Sychrově - takové české Skotsko...a fotky mého nejstaršího syna, coby tehdy nejmenšího "Skota" v kiltu...r.2007 :-)) ...a dubové ratolístky a káro, kostky...

   

 

...Pro malého Skota... ...originální turky z velmi jemné a vzdušné bavlněné košiloviny s apliakcemi a ručně tištěným dubovým listem...velikost cca od půl roku do čtyř, pěti let:-))

  

...a nakonec něco pod stan či týpí....-))

...Pro malého táborníka... ...originální turky z bavlněné košiloviny s apliakcemi a houbičkou + ozdobné švy...velikost cca od půl roku do čtyř, pěti let..:-))

 

P.S. ...a ke každému modýlku chystám další překvapení...:-))

 

autor, výroba, foto: theresicka (Tereza vydrová Škarková)    model:Matěj,-) + 2x Kryštof,-))