Andělský swap 2015 - letos již po sedmé

Swap je výměna na nějaké téma. Vyměňují se kousky do patchworkových dek, sběratelské kousky apod. Na Fleru můžete swapovat ve Swapovacím klubu, vyměňovat šité panenky Dotee, swapuje se v klubu Plstění i Patchworku,...Princip Andělského swapu je v tom, že vyrobíte na vlastní náklady anděla jakoukoliv technikou a pošlete jej na obdrženou adresu. A vám přijde anděl od někoho jiného - do poslední chvilky nevíte od koho. Je to těšení, radost, předvánoční atmosféra a do jisté míry také odpovědnost, zda se mnou vyrobený anděl bude líbit. Navíc je anděl vlastně talisman na další rok - anděl strážný.

Andělský swap se koná letos již po šesté, za minulé ročníky vzlétlo více než 900 andělů do nových domovů. paralelně probíhaly i dětské swapy, takže to je celkem více než tisícovka andělů...

 Kdo by chtěl kouknout na minulé ročníky, mrkněte sem:(2009, 2010a a 2010b,  rok 2011, rok 2012, rok 2013, rok 2014

A nyní pár podmínek:

Anděla strážného lze vyrobit nebo ztvárnit jakoukoli technikou, v jakékoliv velikosti. Jedinou podmínkou je, že to musí být anděl...Anděl by měl být svému novému majiteli něčím blízký nebo podobný. Proto doporučuju všem zúčastněným pokud již nemají, si ve svém profilu něco málo o sobě napsat, vytvořit nějaké flerboxy, aby si výrobce o vás mohl alespoň vytvořit jakousi představu.

Nechci určovat cenu posílaného výrobku, protože by se těžko odhadovalo, jakou cenu takový anděl má mít.... Je povoleno vyrábět z čehokoliv, i z recymateriálů, ale pamatujte si prosím jedno důležité swapové heslo:

"Posílám takovou kvalitu (výrobek), jako bych sám rád dostal." Půjde-li navíc o strážného anděla, je jasné, že tento swap není ani tak o "kvalitě", jako o tom, vyrobit pro někoho "cizího" něco velmi osobního, čemu dám jako výrobce i nějakou svoji energii a čas.

Děkujeme tímto vedení Fleru, které nám každý rok umožňuje tuto akci pořádat;)

Na nové anděly se těší Tony a její druhé já....

Chcete se letos zúčastnit? Přihlašte se do Andělského klubu  2015: https://www.fler.cz/fler-kluby?action=detail&id=6467

 

Důležitá informace: Členství v klubu neznamená automatické zařazení do swapu! Přihlásit se lze jedině vnitřní poštou dle níže uvedených instrukcí. Je tu tedy možnost být jen členem klubu a sledovat Andělský swap jen z povzdálí, účast ve swapu si promyslet a poslat přihlášku až těsně před koncem lhůty;)

Vložení komentáře: Pro přístup k této funkci se prosím přihlaste nebo se nejprve zaregistrujte.
Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Více informací. Souhlasím