Vážení a milí,

jak jsem slíbila, v pátek v noci jsme přivezli nové ořezy na vaše kreativní tvoření, tkaní atd.

Poněvadž je to nový dodavatel a podmínky jsou také nové i materiál je jiný,myslím kvalitnější a mnohem lépe a různě zpracovatelný, ráda bych vás s tím seznámila.

Poněvadž musím odebírat nejmenší množství v maxi balení velký balík slisovaný 220-230 kg, musím změnit i způsob zdejší nabídky.

1) Jedná se o krásný materiál, v této dodávce převažuje nebarvený, a jen malý podíl je barevný. Upozorňuji na fakt, že barevnost ořezů nemohu nijak ovlivnit. Z technických důvodů nemohu zajistit třídění.

2) Materiál je 100% bavlna. V této dodávce je pramen složen jen z vláken-nití, bez kousků utkané textilie. Prameny se dají velmi lehce dělit na počet vláken, tedy sílu, dle vašich potřeb a tkaní. Délka jednotlivých přaden, či jak to vazvat, je i několik metrů.

3) Z děsné zkušenosti z mé první nabídky při balení a manipulací, musím jako jednotku (nejmenší) zvolit 10kg ořezů v pytlu. Jinak mám problémy s Č. poštou. Pytel musím zakoupit (cca 25,-Kč dle údajů pošty).

4) Poněvadž manipulace s pytlováním je velmi fyzicky náročná, musím si na ni objednat brigádníka chlapa, sama jsem na ID.

5) V případě většího zájmu je nutno počítat s násobky jednotky (10kg). Totéž u balení, manipulací a poštovného.

6) Poněvadž jsem závislá na dodávkách výrobce, t.j. jednou za 3 týdny, je nutno zadat objednávku s předstihem nejméně 3-4 týdnů. Rychleji to bohužel nemohu vyřídit.

7, Na poštu budeme zboží vozit pouze 1x týdně, proto počítejte prosím s touto časovou revezvou.

8) Veškeré dotazy pište prosím vnitřní poštou.

9) Doklad je samozřejmostí, nejsme plátci DPH.

10) Můžete se domluvit i na pravidelných odběrech do budoucna.

11 Můžete pro vaše dílny objednat i celý maxibalík, t.j. cca 200-230 kg, počet balíků je také možno dohodnout. Ořezy budou nalisovány do balíku, rozměr balíku je 120 cm x100 cm x 80 cm. Místo odběru blíže určíme předem (asi Břeclav nebo Hodonín), aby jste mohli poslat auto. Jen je třeba dodržet termín odvozu a hodinu, aby byl připraven paletovací vozík.Na ostatním se domluvíme předem.

12)Při velkopodběru ve velkém můžeme zařídit pro Vás buď celý balík, t.j. cca 200-230 kg kg a nebo bohužel nic. Nelze momentálně zajistit řezání balíku na půl, tedy po cca 100kg.

13) Prozatím mám dodávky přislíbeny plynule na nejméně 3 roky, jen cena se může o pár korun lišit podle dodavatele a materiálu.

14) Můžete již objednávat po 10 kg ihned. Materiál je na skladě.

Jen doufám, že budete spokojeni. Přeji hodně vytvořené a moc dobře prodejné krásy. {#emotions_dlg.rose2}