Padá na mě tíseň, cítím, že tady na Fleru se stahují černá mračna a sítě tajemných spiklenců. Zasahuje snad i na Fler konspirace táhnoucí se již od doby atentátu na JFK? Působí už i zde následovníci Lee Harveye Oswalda? Nebo jde o spiknutí severokorejské vlády ve snaze o definitivní ekonomickou světovládu? Nemají v tom prstíky Mudžáhedínové?

Nejde o nic menšího, než o nadvládu nad FLER TOPem, středem to Zeměkoule, galaxie a potažmo vesmíru. Ovládly jej temné síly, jinak to nemůže být. Protože jak jinak si vysvětlit, že už minimálně MĚSÍC, možná i DVA MĚSÍCE nejsem v TOPu, a to jsem bezkonkurenčně nejlepší malíř, genius na entou a všichni by si před mými veledíly měli sednout na zadek a v popelu se mi klanět....

Tak jsem se pustil do pročítání flerovských diskuzí a blogů, a rozjasnil jsem líce - vše je objasněno a navíc (a to také potěší) nejsem v tom sám. Je tu spousta (tak jako já) zneuznaných "geniususů" na které se taky nedostalo. A samozřejmě nic v takové patálii nepotěší víc, než spravedlivý hněv a radostné připojení se k lynčování (byť jen slovnímu) všech těch nespravedlivě topovaných vyvolenců.

Co na tom, že ti TOPeři dělají fakt hezké věci, co na tom, že mé konspirační pochyby jsou jen výplodem mého usilovného cucání palce. Jak už říkával můj dědeček, kam trpaslík nedosáhne, tam alespoň plivne... Tož si spokojeně zapliveme... Je to snažší, než zapracovat na fotkách, na odstranění kýčovitosti a už vůbec si nesmím připustit, že to, co s láskou vytvořím (tohle myslím bez ironie) nemusí být zrovna veledílem, které ŠUP, hned musí na piedestal.

Tak, a teď se do mě klidně pusťte, já to u klávesnice klidně snesu.