Klub Pro radost  vám přináší další kolo soutěže podle zadané paletky.

Paletku pro soutěž vybrala vítězka říjnového kola  NadaKnit.

                                                                                    ČAS VÁNOC

Trendy se netýkají jen módy, ale i vánoční dekorace. Každý rok v obchodech nalezneme barevnou nabídku ozdob v zajímavých a originálních barvách, přičemž několik z nich převládá. Někdy se dere do popředí barva zlatá, jindy červená a někdy zase stříbrná. Každým rokem se barvou Vánoc stane jiná barva a letos je již tato barva známa. Letos se jedná o dva směry, které se od sebe celkem dost liší. Bílá a fialová - to jsou trendy barvy, které letos převládají.

Bílá krásně vypadá ve spojení se zelenými tóny (pistáciová, mátová) a ledovou modrou. Ledový nádech ozdob, věnců či řetězů bude letos také in. Poslední trendy odsouvají do pozadí oblíbenou červenou či tmavě modrou. Z kupovaných ozdob se drží už po mnoho let na vrcholu skleněné koule a baňky.

Na druhou stranu je tady i trend fialové barvy, ve kterém budou letošní Vánoce také ozdobené, občas doplněné barvou bílou či světle zelenou. Vskutku se jedná o velmi zajímavou kombinaci, která bude vypadat honosně na stromcích. Fialová patří také na adventní věnec, je taktéž barvou postního období nebo může připomínat smutek. Právě kvůli poslednímu aspektu může být fialová spíše odsouzena jako nehodící se na svátky, při kterých se setkávají rodiny. Ovšem barva Vánoc se inspiruje bytovými doplňky i trendy z módních mol. Letos tak v obchodech najdete ve světle i tmavě fialové koule, baňky, zvonečky, řetězy i další vánoční dekoraci.

Závěrem je nutno říci, že každá domácnost má svoji oblíbenou barvu, kterou zdobí své stromky , byty, domy. Ať už je to bílá, fialová, stříbrná, zlatá, červená, zelená, modrá, růžová.............jistě udělá radost a potěší a vykouzlí ty nekrásnější Vánoce na světě, hlavně pro ty naše nejmenší.

Krásné Vánoce všemVánoční stromekValentýnka

                                                                               Tvořili jsme podle této krásné paletky :

                                                                            

Anketa se načítá ...

Jako nesoutěžní představujeme :

lendule53»Dámský Ubrus - Fialové vánoce

 image