Když jsem před půl rokem objevila kouzlo čelenek, říkala jsem si, jestli o ně bude zájem, jestli čelenky nejsou jen pro malé holčičky, zvlášť ty se zvířátky. A ukázalo se, že ne, že čelenky jsou mezi vámi opravdu oblíbené a to mě moc těší! :-)

A protože mi jich už rukama prošlo celkem hodně, rozhodla jsem se, že udělám jejich malou přehlídku a ukážu vám je pohromadě v plné kráse. Čelenky většinou vznikají v malosériích, je tedy možné je vyrobit znovu (pokud budete mít o některou zájem a není zrovna dostupná, nebojte se mě kontaktovat. U čelenek se snažím, aby byly výrazné a přitom normálně nositelné i do školy, do práce nebo jen tak na večer :-)

Bezkonkurečně největší kategorii tvoří čelenky se zvířátky, které najdete v kategorii Lovely animals:

  

  

  

  

  

 

 

Mezi další oblíbené čelenky patří Čelenky pro dryádu, vyrobené ze skleněných lístečků všech možných barev a tvarů:

  

  

 

Elegantnější variantou jsou Čelenky pro vílu s perličkami, kovovými lístečky nebo růžičkami, vhodné pro romantické duše nebo i jako svatební doplňky:

  

  


A přímo svatební a elegantní čelenky u mě také najdete - doufám, že jich před svatební sezónou ještě několik přibude :-)

  

 

Některé čelenky jsou však originály, dělané na přání pouze v jednom kuse. Jsem vždycky ráda, když se na mě někdo s takovou prosbou obrátí, takže pokud máte svou vysněnou představu o čelence, ráda vám ji pomůžu uskutečnit.

   

 

A jak vlastně vypadají čelenky v akci? Podívejte se sami :)