V klubu Pro radost soutěžíme každý měsíc s danou barvou.  Na duben byla soutěžní barvou ČERNÁ, k příležitosti   Mezinárodní den tance (29.4. ).

                                                                       Mezinárodní den tance

Mezinárodní den tance je celosvětově uznávaný svátek zapsaný pod UNESCO, který každoročně připadá na 29. dubna na památku narození tanečního reformátora Jeana-Georgese Noverrea.  Svátek byl uznán v roce 1982, kdy jej poprvé vyhlásil Taneční výbor Mezinárodního divadelního institutu ITI. Mezinárodní den tance. V České republice se však tato myšlenka začala prosazovat teprve nedávno. V České republice se o oslavy svátku zasadila nejprve Vize tance, od roku 2014 akci každoročně pořádá Art 4 People. Událost je určena pro širokou veřejnost. Vstup na akci je zdarma. Celodenní program nabízí taneční vystoupení a workshopy, baletní trénink pod vedením baletních mistrů, vystoupení tanečních souborů předních českých tanečních institucí, další profesionální tělesa, poloprofesionální soubory, amatérské skupiny a taneční after párty. Mezinárodní den tance je průřez napříč všemi tanečními žánry (společenské tancebaletsalsapole danceakrobatický rock and rollstreet dance a další).

ČERNÁ BARVA

Je opakem bílé - symbolizuje tajemno, mystiku a smutek. Přesto je oblíbenou barvou, která nám pomáhá neuzavírat se do sebe a neztratit v neklidném světě. Zvláštní obliba v této barvě může znamenat zvýšenou citlivost a tajnůstkaření.

Drahokamy a krystaly
Onyx, obsidián, kouřový křišťál, gagát.

Prohlédněte si soutěžní výrobky, posuďte, jak se nám povedly, jak splnily dané zadání a rozdělte jim své hlasy.

                                                                  Hlasovat můžete do 6.5.2022

Anketa se načítá ...