Milí uživatelé Fleru a příznivci naší cínované tvorby. Protože jsme si po prvém kole soutěže "Co se skrývá v cínu" uvědomily, že i vy si rádi hrajete, zveme Vás ku dalšímu kolu, ve kterém se opět budete moci zapojit a potrénovat své šedé buňky. Jako téma jsme si vybraly takové, které je nám - cínařkám - nejblíže.... KAMENY.

     V anketě na Vás čeká 17 kamenů. Název výrobku vždy tvoří číslo (pro lepší orientaci) a malinká nápověda. Tato soutěž není určena jen milovníkům a znalcům minerálů, věříme, že i laici se rádi zapojí. Mezi soutěžními 16ti kousky najdete známější, ale i méně známé kameny. Tak neváhejte a pokuste se jich co nejvíce uhodnout. Pokud se vám zdá hádání těžké, zkuste rozkliknout výrobek, protože do některých popisů jsme také ukryly menší nápovědy. Nezapomeňte přitom ocenit svými hlasy kousky, které se Vám líbí nejvíce. Vaše tipy prosím pište do diskuze pod blogem.

     Abychom trošku podpořily Vaší soutěživost, tentokrát jsme pro Vás připravily několik pěkných cen. Tři nejlépe tipující získají slevu 12% na nákup u jakékoliv zúčastněné cínařky.

První cenou je navíc toto křišťálové srdíčko:

     Speciální cenou pro nejoriginálnější tipující je  čtyřlístek pro štěstí:

 Vítěze vyhlásíme 1.4.2018 v blogu po skončení hlasování a tipování..

A nyní už pojďme na to...poznáte co se skrývá v cínu?

Anketa se načítá ...