Překvapil a potěšil mě zájem všech, děkuji za ohlasy a gratulace! Sešlo se docela dost návrhů na název, bylo zajímavé, jak každý nahlížel na věc z jiného úhlu, a pro mě bylo inspirativní vidět ty různé styly uvažování. Dokonce jsem získala i inspiraci pro tvorbu nových mýdel.

Jen dodám, že navazuji na předchozí článek o novém mýdle, kde jsem - kromě toho, že jsem se chlubila svými úspěchy - také hledala pro mýdlo název.

Hodně mě zaujal "Orientální drak z ostrovů vanilky" od pelila - poetický a libozvučný, zvlášť mě láká to sladké a hladivé "Z ostrovů vanilky".

Další zajímavý návrh byl "Enchant soul" od madida - rafinovaný a jemně tajemný, "soul" se prostě k tomuhle mýdlu hodí.

No a pak přišla Sylva Chvostková se svými krásnými a bohatými myšlenkovými asociacemi, a to mi úplně zamotalo hlavu (hlavně, když jsem zkoušela ty různé možné kombinace:-)) ...Nespoutaná křídla, Letní láska, Letní opojení, Sladká svoboda, Let nad mořem či balónem....tyto nápady i jednotlivá slova pro mě vystihují vůni i celkové působení mýdla.

Ve Sladkém opojení z tohoto mýdla, úspěchu i Vašich milých reakcí, jsem nakonec zvolila Sweet Delight. Inspirováno Sylvou Chvostkovou, která tak získává jedno mýdlo.

A jemné, sladce vzdušné mýdlo Sweet Delight s jogurtem, kaolínem a bambuckým máslem bude v prodeji za měsíc.