V dnešním vydání našeho zpravodajského občasníku jsme požádali vynikajícího odborníka z mnoha oborů o dlouhodobější meteorologickou předpověď - nebo aby nám aspoň řekl, jaké bude počasí nějak na dlouho dopředu. Mimo jiné i skvělý odborník počítačových systémů Sam Oto Spadlo se tedy, jak je jeho zvykem, v dalších řádcích k této otázce vyjádří svým typicky vyčerpávajícím způsobem.

 Vážení čtenáři, jsem polichocen Vaším zájmem o mé názory a proto Vám tedy nejprve sdělím svůj názor na současnou hudbu. Je strašná. Byl jsem proto nucen založit vlastní hudební těleso, abych hudební scénu pozvedl na vyšší úroveň. Zároveň jsem byl nucen vytvořit zcela nový hudební směr - jedná se o skloubení prvků funky a blues - čili flus...

Promiňte, mistře, že Vás přerušuji, jistě o tomto počinu budeme ještě informovat v našem kulturním speciálu, hned mě - ani nevím jak , zřejmě nějaká pozitivní vibrace - i napadla první otázka: jak jste se dostal k tvoření, jakou technikou tvoříte a proč to u vás vyhrála? Tak skvělá otázka mě zase dlouho nenapadne, takže se na dalším rozhovoru určitě domluvíme.Nicméně vraťme se teďprosím k tématu o počasí. 

Opravdu? Počasí? Jste si jistá? No když tedy chcete, tak tedy počasí... Nóóó, bude všelijaké, chvíli tak a chvíli onak - to víte... Takže budou chvíle, kdy bude svítit sluníčko, ty pak vystřídají dny, kdy bude pršet a pak dokonce přijdou i dny, kdy bude sněžit. Tyto dny se budou různě střídat. Pro všechny myši mám skvělou zprávu - deštivé dny se budou vyznačovat milými mráčky, které budou pršet štěstí - budou vypadat podobně jako tyto:

                                         

Ani sněhových mráčků se nebude třeba obávat, budou vypadat nějak takto:

                                                                     

a štěstí se z nich bude sypat ve vločkách. Zároveň mám pro všechny myši velmi potěšující zprávu - mráčky, aspoň podle mých informací, nebudou pršet ani sypat štěstí na živočichy, kteří vypadají:

takto:                                                 ,

takhle                                             :   

nebo takto:                                         .

 

Jsem si jist, že to jsou pro celou myší kolonii velmi radostné i hodnotné informace a všechny myšky se tedy mohou v klidu věnovat svým zálibám a zájmům. 

 

Třeba si zajít na balet:                             ,

něco hezkého si ušít                                 ,

 

hrát si s loutkami:

    

 

 

skákat padákem                                            

a ti nejodvážnější se mohou i zamilovat         

 

 

To jsou pro všechny jistě skvělé zprávy. Děkuji Vám za rozhovor. A s Vámi, milí čtenáři, se budu opět těšit na shledání nad řádky dalšího vydání našeho zpravodajského občasníku. Čtěte jen Myší hlody - nikde se nedozvíte více!