Fimfárum je pohadková sbírka příběhů pro velké děti, kouzelné slovo, čarovný proutek, který ožívá jen ve vaší fantazii. Vtipné i poučné vyprávění o zázracích všedního dne, lidských slabostech, chytráctví ale i moudrosti, o nadpřirozených jevech a bytostech, ve zvukové podobě ještě skvěle podbarveno Mistrovým hlasem.

Pro páté kolo  letošního ročníku velké meziklubové soutěže MaŘeNa (MAteriály a ŘEmesly NApříč), který se celý nese ve filmovém duchu, bylo zvoleno téma Fimfárum Jana Wericha. Inspirací byly veškeré filmy inpirované pohádkami Jana Wericha.

Mařena Film Fest 2017 uvádí:

„Fimfárum Jana Wericha aneb Pohádka na dobrou noc“

FINÁLE

Pro toto kolo jsme opustili systém semifinálových kol jednotlivých klubů a všechny výrobky se sešly rovnou v tomto Finále.

Hlasujte prosím pro 5  výrobků, které vás s ohledem na výtvarný nápad, dané téma a řemeslné zpracování nejvíce zaujaly.

Mařenka dlouhodobě usíná, i proto bylo zvoleno téma Pohádka na dobrou noc. Možná si bude potřebovat na čas odpočinout...Kdo ví? Uvidíme, zda s Novým rokem nabere novou sílu. Máte-li elán a chuť do soutěžení a do originální tvůrčí práce, nebojte se zaklepat na dveře jednotlivých materiálových klubů.

Hlasování bude ukončeno 21. 11. 2017 o půlnoci. 

 

Anketa se načítá ...

 

Avizovaná zdravice Mařence od představitelů filmového Fimfára:

 

„Nadšení je nakažlivá věc a člověku je těžko mlčet, když kolem všechno jásá.“ (J.W.)

Drazí Mařenové a Mařeny, děkujeme společně za povšimnutí, kterým jste nás po dlouhém čase opět na výsluní výtvarné přivedli...Nechť tedy klání vaše ku zdaru spěje a radosti všeobecné přináší...



...a také bujarého veselí si užívejte...



Vaši vděční hrdinové...

- - -

 Vaše Mařena