Mé učitelské, ale i rodičovské srdce, bijící v rytmech Montessori pedagogiky plesá, když vám mohu představit a nabídnout, zevnitř i zvenku vylepšenou hru "Pátračka", která je v zahraničí známa jako "I Spy Bag". Pátračky mají nový kabátek, nežmolkující fleece jsem nahradila 100% bavlněným plátnem a uvnitř se již nepřesýpají zrnka rýže, ale plastové peletky používané jako výplň panenek.

Principem hry je nalézt všechny předměty uschované v pytlíku. Aby však hledání nebylo zcela snadné, jsou v pytlíku nasypané plastové peletky a děti jejich přesýpáním a nakláněním pytlíčku hledají v okénku drobné předměty, které jsou vyfocené na zalaminované kartě. Karta je, kroužkem a stužkou, přidělaná k pytlíčku.

Hračka je vhodná pro děti od 3 let až po dospělé. Zabaví například v čekárně u lékaře, na cestách autem, letadlem, vlakem, na dovolené apod.

U nás doma prošla hra zátěžovým testem a opravdu nedoporučuji po hračce skákat, mohlo by dojít k protržení fólie a následně vysypání obsahu. Prosím, aby byla hračka používána pouze k účelu, ke kterému je určena, tedy k hledání a nacházení drobností zobrazených na kartě, při jiném použití může dojít k protržení fólie a vysypání obsahu.

Hra není vhodná pro děti do tří let, obsahuje malé kousky.

Vybírat můžete pátračky různých tvarů, velikostí, ale také s různým počtem ukrytých drobností.

Mladší děti mohou hledat předměty a odškrtávat si je fixou na whiteboard, která se dá z fólie smazat kouskem látky, ubrousku nebo papírovým kapesníčkem.

Použitý materiál: 100% bavlněné plátno a průhledná hladká fólie na kočárkové pláštěnky. Dle prodejce materiálu - fólie neobsahuje těžké kovy ani ftaláty. Uvnitř pytlíku jsou plastové peletky používané na výplň do panenek.