Hezký den všem,

v minulých příspěvcích jsem Vás pozvala k nahlédnutí do procesu tvorby barevného linorytí, a poté jsem sdílela pozvánku na jedinečnou premiéru dokumentárního filmu "Můj život s asistencí" v kině Světozor. Celá akce se velmi povedla, a téma potřeby asistenčních služeb pro lidi s postižením se tak vesele šíří dál zdarma na youtube. Díky všem!

Ráda bych Vás tímto pozvala k možnosti podpořit nejen mou tvorbu, ale především svobodný život hlavní postavy filmu, Kuby Neuberta. Pokud zhlédnete film, pochopíte, proč jsem se rozhodla tuto Mini Milli kampaň zrealizovat. Ovšem nebyly to zdaleka jen osobní důvody...

Proto Vás zvu k prohlídce Milli tvorby. Koupí "zboží" nad 200kč půjde 100kč přímo Kubovi na asistenci, což je jedna hodina, během které například může začít den díky pomoci se vstáváním, osobní hygienou, náročnými přesuny... Kampaň jsem po premiéře filmu ještě posunula změnou částky, a sice - koupí nad 500kč přispějeme společně polovinou celkové ceny, a tím věnujeme Kubovi větší počet hodin osobní asistence! Tato akce platí až do odvolání. Navíc k tomu přidávám zimní a předvánoční akci, kdy při koupi nad 500kč získáváte dárek dle vlastního výběru do ceny 100kč - originální Lino - Anděle, autorská přání aj.

Více informací se dozvíte na mém profilu, nebo v přehlídce výtvarných a hudebních počinů.

S velkými díky a přáním pevného zdraví, sil a klidu...

Milli Janatková

 

       

    Foto Kuby Neuberta © 2015 K. Svobodová / Lino - Zrcadlo / Foto "Proměny" Milli Janatkové © 2015 J. Pechlátová

  

Akvarel a přání šumavské / Foto Kuby a Milli © 2015 Kristýna Svobodová / Akvarel z Portugalska "Praia do Guincho"