Fler jsem objevila již před několika lety kdy mi jej doporučila kamarádka, "že tam jsou nádherné věci, které si prostě musím prohlédnout a, že ona nakupuje dárky, oblečení jen tam".

Doma, po práci jsem tedy zasedla k počítači a skoro 3 hodiny listovala, prohlížela, obdivovala, měla oči navrch hlavy nad tou spoustou krásných věcí. Až když jsem zjistila, že je po půlnoci a ráno musím vstávat jsem chtě nechtě počítač vypnula a usínala s pocitem, že ZÍTRA se tam zase podívám a určitě si něco koupím!

A tak šel čas a fler se stal mojí oblíbenou stránkou kam jsem chodila nejen nakupovat, ale i se inspirovat a kochat se tím jak jsou druzí šikovní a tvořiví.

Teď pár slov o mé práci a co umím. Vystudovala jsem střední školu stavební a zahradnickou, obor - zahradník a dále českou zemědělskou univerzitu, obor - zahradní a krajinářské úpravy. Již v prvním ročníku na střední škole jsem se díky kamarádce dostala na brigádu do jednoho pražského květinářství kde jsem začala sbírat své zkušenosti a učit se floristice. Vydržela jsem tam i přes vysokou školu a odešla jen kvůli práci, stěhovali jsme se s přítelem až k Brnu. Na chvíli jsem tedy floristiku musela opustit, ale kdyby jste to viděli, jak mě se po tom tvoření, aranžování a vůni květin stýskalo. Chodívala jsem do brněnských květinářství a jen nasávala tu krásnou vůni...

Pak uběhl nějaký čas a já si svého přítele vzala a tak jsem se již jako mladá paní rozhodla, že si splním svůj sen a, že začnu dělat co mne baví a co podle mne umím nejlépe a to aranžovat květiny, vázat, tvořit, atd. Začala jsem tedy podnikat, ale řeknu Vám vůbec to není takové jaké jsem si představovala. Je to náročné, lidé jsou poslední dobou uspěchaní a nemají čas se zastavit a najít si to pravé pro ně, kupují rychle a bez přemýšlení...

Já bych ráda svým zákazníkům nabídla hlavně svůj čas a originální aranžmá. Vše vytvářím vždy na 100%. Na všem si dávám nesmírně záležet a tak se již téměř třetím rokem snažím lidem předávat radost a vůni květin díky mé práci.

No a jednoho dne mne napadlo, že bych se vlastně mohla podívat na fler a sama se zaregistrovat a přidat se k těm úžasným a tvořivým lidem a nabídnout tak své výrobky lidem, kteří je ocení a budou z nich mít radost  :-)

A jsem ráda... fler mám ráda, květiny miluju a svou práci taky. Vím, že to i nadále bude těžké, ještě když k tomu všemu vychovávám téměř dvouletého syna :-) , který je naše všechno a i když mi dáva někdy opravdu zabrat - neměnila bych! Díky němu mám nový pohled na svět a vážím si maličkostí, kterých bych si dříve asi ani nevšimla.

 

Jsem ráda, že jste se dostali až sem, že jste si přečetli jak jsem na fler dostala a pokud zatoužíte po nějakém originálním aranžmá, květinové dekoraci, svatební květině, apod. či jen po inspiraci budu jedině ráda.

Hezký den

Anna Vidršperková

"Květiny jsou nedílnou součástí našeho života. Každý strom či květina mají svou jedinečnou vůni, a proto také Aroma Flóra (vůně flóry) bude přinášet tyto prožitky do Vaší blízkosti"