Jsou tomu skoro 4 roky, kdy jsem začala fungovat jako Fler nadšenec, prodejce, fanatik..a další obdobné bytosti. Dnes jsem se rozhodla, nezjištně a bez nátlaku, že se k psaní blogu vrátím :) 4 roky byli hektické, proto na písmenka pro fanoušky, ale i nefanoušky nezbyl čas....doufám, že všechny moje korálky, triška, barvičky, látky, přítel, sporák a postel pochopí, že jsem do svého volného času vmáčkla i tak milou věc, jako je psaní bloguMrkající

...Ale abych se dostala vůbec k tématu...dnes nebude blog o mně, ale o člověku, ze kterého jsem před necelými 23 lety (chjo) vyhupsla a který mi pomohl poznávat svět, dělil se se mnou o něj a tak i já jsem jí teď něchala nakouknout do toho mého, kreativního světa, kde se ji zálíbilo a já doufám, že tu se mnou i s vámi dlouho vydrží !!!

Jde o moji maminku, jak jste jistě pochopiliUsmívající se A k čemu jsem ji zlákala? Nejdříve se jen tak zaregistrovala, což už je nějaký ten pátek, a od té doby nic, ticho po pěšině, Sahara možná Antarktida :) A dnes? Už 3 nebo 4 týdny sedí u šicího stroje a šije, šije, šije...oblečení, doplňky...do kabelek se doslova zamilovala..a to je to člověk, který nosí pořád jen jednu...vytvořili jsme spolupracovnické duo, společně vybíráme látky, já navrhuji, vymýšlím, společně dolaďujeme detaily a stříhám, maminka šije, šije, až vykouzlí zázrak, který má ohlas nejen na Facebooku, ale i Fler, naší milé kreativní půdě. (na fb nás můžete najít na společné stránce haninnkaShop)  A pak už to jede...těší ji všechno a mě těší, že ji to těší. Je nadšená z každého srdíčka, komentáře, ohlasu...a já jsem šťastná s ní! A první věcičky, které se povedly? No, přiznám se, byly moje..všechny - dvě halenečky a krásná kabelka, kterou bohužel v nabídce neuvidíte, protože jsem se bláhově zamilovala Rozpačitý Uznejte sami..

A jak u nás takový kreativní den vypadá..? Tak třeba dnes: s napětím očekáváme zvonek, který se rozezvoní ve chvíli, když už ani nečekáme, že by látky dorazili, nadšeně startujeme ke dvěří, rozbalujeme..

.

(omlouvám se za kvalitu..nějak mě to zlobí. Potvůrka foťák je náladový :()

..a teď už nás jen čeká příjemné navrhování u sklenky bílého vínka s hlavou plnou nápadů :) Dnes jen kabelek, zítra nápaditého oblečení :)

 

PS: Pokud se chcete mrknout k mamince - Najděte si Hančaču. Vše, co u ní najdete je kvalitní práce z kvalitního materiálu. Strávímee nad tím celkem dost času, ale stojí to za to :) Hold začátky jsou krušné!

Držte jí palce{#emotions_dlg.palec1}, ať tu s námi dlouho zůstane!

Vaše haninnka