Tentokrát si cínařky zvolily jako téma Křišťál.  Je to kámen čirý, průzračný a z mineralogického hlediska se jedná o odrůdu křemene. Sám název křišťál pochází z řeckého slova krystallos (čistý led) podle báje, v níž křišťál seslali na zem bohové jako své zmrzlé slzy, které nikdy neroztají.  
          A jako slzy bohů tento kámen vskutku působí - jeho hrany mohou lámat sluneční světlo tak, že se paprsek čirého světla rozloží na spektrum barev a ukáže se duha. Magické, krásné, kouzelné. A shodou náhod je příští téma klubové soutěže "Všechny barvy duhy", jež navrhla Germia, takže příště rozvineme čiré světlo křišťálu do jeho plného spektra.
 
          Téma Křišťál - světlo na Zemi pochází od LENKA BLAZA  a ze tří různých návrhů vítězek si jej vybraly členky klubu. Vy tak můžete posoudit, jak to zvládly a je na vás, zda to ohodnotíte hlasováním i případným komentářem na konci blogu. Hlasování bude ukončeno 8.7.
 
 
 
 
Anketa se načítá ...
 
 
 
 

Pokud se chcete podívat do historie minulých 56-ti kol, tak je najdete pohromadě v klubovém profilu Jak to vidí cínařky a pokud budete chtít vědět, co se v klubu děje a chystá, zadejte si hlídání novinek a budete mít informace z první ruky :-).

Za správkyně klubu   zanky