První diář jsem si vyrobila na rok 2005 nebo 2006, už si ani nevzpomínám. Ale co vím jistě je, že byl žlutý a byl na něm obrázek mé oblíbené hvězdy stříbrného plátna - Jean-Paula Belmonda.


Nevyhovoval mi žádný hotový a tak jsem si podle pravítka nalinkovala svůj a čísla a svátky si do něj napsala ručně. Měla jsem z něj velkou radost, protože nikdo jiný takový neměl. Další rok už jsem se do obchodů ani dívat nešla. Během roku se zrodila spousta nápadů na ten příští, jak by mohl být lepší a lepší.


Diář na rok 2010 vznikl ve čtyřech zhotoveních - tři byly dárek pod stromeček - a na rok 2011 jsem je už nabízela tady ve svém obchůdku. Když už si dám tu práci a vyrobím celý diář, tak už je jedno kolikrát jej vytisknu, že. Pravda svázání 70 listů do podoby diáře zabere trochu času, trpělivosti a pozornosti, aby třeba po lednu nenásledoval srpen, ale ta radost z výsledku...


A protože mít něco jiného bylo vždy mojí prioritou v tvoření, nabízím vám sice jen jeden diář, ovšem  jen uvnitř. Zvenčí je každý jiný a to takový jaký si vyberete ze vzorníku. Nenašli jste ten svůj? Nevadí, vše se dá domluvit :)


Níže se můžete podívat, jaké Diáře 2012 z mé dílny se schovávají v kabelkách:

Líbí se vám nějaký? Chcete mít svůj? Ještě nějaké zbyly ;)