Při výběru kamínku si všímejte jeho tvaru, barvy a energie. Vezměte si jej do ruky a nechte jej, aby na vás působil svou silou a vnímejte, co s vámi dělá...

Po delším čase, kdy budete nakupovat kamínky a kameny tak zjistíte, že není vůbec důležité jakou mají barvu, tvar, velikost, nebo dokonce vůni (mě kameny úžasně voní a každý jinak), ale jediné na čem záleží je jak na vás působí a to, že se vám na první pohled líbí, pak už zbývá jen vnímat jaký vztah si spolu vytvoříte.  

                                                                                                                                    

 K mému velkému potěšení i přesto, že se nacházíme v 21.století je stále ještě mnoho lidí, kteří věří a dokonce i cítí energii, kterou máme kolem sebe  a která vychází z přírody i jednotlivých lidiček samotných.  Říkáme jim různě: léčitelé, senzibilové, čarodějové, mágové, a skláníme se před jejich učeností a silou. Zapomínáme ale na to, že každý z nás má možnost cítit všechnu energii v tomto vesmíru a na této zemi, stačí "jen chtít"... (a to "jen chtít", je právě ten rozdíl proč to většinou "nejde" ).

Máte rádi kamínky a čistou krásnou energii přírody a rádi byste ji vnímali celou svou bytostí a při dotyku s kamenem chcete cítit jeho sílu?

Pak graluluji k tomuto odvážnému a nebojácnému kroku a věřte, že jste se vydali na celoživotní cestu, která vám změní celý dosavadní směr bytí. Proto nechte tuto změnu postupně vplouvat do svého života a pozorujte vše nové a jiné co je kolem vás, čtěte vše co uvidíte o kamínkách a energiích a o lásce. Zajímejte se do hloubky své duše o to co vás tak uchvátilo a přemýšlejte o tom.

 Amulety, talismany:

jsou kameny ochranné a varující, nebo nám přinášejí štěstí.  Pozitivní mysl a víra je hlavním ochranou, když pracujeme s kamínky. Imaginace, impregnace, představivost, víra, čistá mysl, to vše mějte stále s sebou a věřte že se bude dílo dařit.  

Poznámka: Od dnešního dne se zda budete pravidelně setkávat s různými příspěvky ze světa kamenů a kamínků. Pokud máte nějaký zvláštní zážitek a chcete se o něj podělit, tak nám napište a pokud budete souhlasit, tak jej pak zveřejníme a tak se nám tu bude postupně tvořit svět "živých kamenů" jak vám pomáhají ve vašich životech. A  může to pak být například inspirací pro ty, kteří teď s kamínky začínají.

Přejeme vám společně mnoho krásných a šťastných dnů nejen ve světe kamenů a s kameny :-) .