Byl to tak trochu Kdotokdyslyšel sen - přivést k životu český textilní design. Není malých cílů, začínáme skromně...

 

JAK SE TO STALO:

Kdotokdyslyšel se seznámil s Annou Šebestovou, která vystudovala textilní design v Anglii a slovo dalo slovo. Vybraly jsme s Annou pár jejích božích vzorů a nechaly je natisknout na bavlněný satén.

 

CO PRO VÁS MÁME:

  • slimáci nebo-li plži

Bavila nás myšlenka kontrastu nepopulárních motivů a tkaniny, která působí tak luxusně. Slimák - archetypálně odmítané zvíře - velký nepřitel a symbol ošklivosti. A k tomu zlaté odlesky na luxusním saténu. Jednoznačně látka pro rebely.

 

  •  párty s česnekem

Melouny nebo třesně kreslí na látky kde kdo. Ale česnek?! A proč ne česnek? Co je na česneku špatného... Opět satén a tentokrát krásné, lehké a svěží mentolové pozadí.

 

  •  chřest - král gurmetů

Chřest má o fous lepší image než česnek nebo slimáci. O tom žádná. Hodně sexy zelenina, gurmetský zážitek pro jemné jazýčky... annanemone umí vytisknout chřest i na tapety a balící papír, kdybyste třeba potřebovali.

 

  •  erytrocyty

Jsou to medúzy, nejsou to medúzy... ? Jsou to červené krvinky. A některé jsou trochu divné. Souvisí to s jejich špatnou funkcí a neschopností přenášet kyslík. Snad. Kdotokdyslyšel zas neví úplně všecko... Anna vycházela z povídky svého kamaráda o těsném vztahu člověka a jeho nemoci.

 

  •  pásovec největší přítel člověka

Pásovci jsou legendární záležitost. Se Kdotokdyslyšel propadne, jestli někdy viděl na nějaké látce pásovce. A že už nějakých látek viděl...

KDO ZA TÍM STOJÍ:

Jana dováží a prodává designové látky pod značkou Kdotokdyslyšel. Anna se živí na volné noze jako designérka se zaměřením na textilní vzory a pomáhá Janě s jejím látkovým byznysem. Spolu jsou docela dobrá dvojka a když budete mít štěstí, najdete je v ateliéru v jedné trochu hipsta ulici v Praze na pomezí Letné a Holešovic.

Látky annanemone můžete pokoupit zatím jen a pouze u Kdotokdyslyšel. Ale kdo ví, třeba se do roka a do dne stane Anna Šebestová nejznámější českou textilní designérkou a o annanemone se budou prát velké textilní domy, aby jim navrhla novou kolekci. Kdotokdyslyšel by jí to moc přál!

BONUS:

Ten nám darovala Chelsea Prokop - expatka žijící v Praze, která dělá moc sexy psaníčkové kabelky a s Anny látkami jim to dohromady obzvlášť sluší. Na Fleru ji najdete pod značkou shopmabel a na to jak je tady krátce si vybudovala už slušnou základnu. Kabelky od Chelsea najdete buď v tom obchodě v hipsta ulici nebo zkuste Chelsea napsat tady do pošty, jestli vám kabelku nevystaví na Fler...