Vítám vás u blogu klubu Kreativních soutěživců, ve kterém bychom vám rádi představili výherkyni 10. soutěže na téma Znamení (nakoukněte do blogu, kde najdete všechny zúčastněné výrobky!)

Vítězkou se tentokrát stala, s 41 body... holčička se svým náramkem Špatné znamení! Moc gratulujeme!

Holčičky jsme se zeptali na stejnou otázku jako minulou výherkyni.. Zajímalo nás, jak vlastně na vítězný výrobek příšla, jaký byl její myšlenkový pochod?

"Jak vznikl můj soutěžní výrobek?
Téma soutěže bylo vyhlášeno zrovna v mém černém, "dekadentním" období a od toho se odvíjí celý vzhled náramku. Nejdřív vznikl základ z řetízku a stužky, pak přibyl přívěsek lebky, to už jsem věděla i název Špatné znamení. Přemýšlela jsem, že by to chtělo ještě něčím doplnit a napadla mě černá kočička, symbol, který všichni znají, i když sami pověrčiví nejsou. Ale protože jsem žádnou kočku neměla, rozhodla jsem se jí sama vyrobit z černého kartonu, byla to moc milá práce ;o) Nevím, jestli proto, že mám kočky ráda, nebo proto, že to bylo zase trochu něco jiného, než dělávám obvykle."

Také se vám líbí náramek od holčičky? Nakoukněte k ní do obchůdku, zda by vám přes cestu nepřeběhlo i něco jiného než černá kočka ;-)