Předem se chci omluvit všem, kteří čekali déle na mojí reakci na své dotazy. A proč, že mi v poslední době trvalo všechno déle?

Na konci léta jsem se rozhodla se do začátku prosince přestěhovat. Pohodička, klídeček a na všechno dost času. Přibližně v půlce listopadu se mi ozvala spolužačka z gymnázia s dotazem, zda bych pro firmu, ve které pracuje mohla nachystat nějaký workshop a také vánoční dárky pro jejich klienty. Znělo to zajímavě a tak jsem kývla. Někdy mezi workshopem a chystáním návrhů na dárky jsem se přestěhovala a předala byt, což bylo dost náročné.

Konečně minulý týden byl schválen definitivní návrh. Dárkem bude magnet složený ze 4 menších kousků - každý z nich zobrazuje čtvrtinu stromu v jiném ročním období. Těchto magnetů jsem měla udělat 150 ks (což znamená 600 menších magnetů o velikosti 4,5 x 4,5 cm). Nakonec to bylo horší, než v mých nočních můrách, tak se pobavte ve fotoreportáží alespoň vy:

ještě klidný a pohodový začátek s bábovkou

 

 

první vystřihané magnety

 

první zalévání prskyřicí

 

stříhá celá rodina

 

já tedy řežu :D (vidíte, kolik je toho ještě okolo nerozstříháno? a to je po celém dni stříhání...)

 

někdy v této době jsem začala chodit na brigádu a tak se program 18 hodin denně nad magnety změnil na: 8,5 hodiny v práci + něco na cestě a doma 7 - 9 hodin nad magnety. Veselé to je zvlášť když uvážíme, že denně spím tak 3-5 hodin a v práci usínám ve stoje, protože nevyspání kombinuji se Zyrtecem (ve dvojnásobné než doporučené dávce) na otoky očí, které mi pryskyřice způsobuje a Zyrtec jak známo způsobuje ztrátu soustředění a ospalost.

tady už vidíte některé magnety hotové - je jich tu něco málo přes polovinu celkového počtu

 

přibližně třetina magnetů v krabičce se chystá na zabalení


Doufám, že vám reportáž přišla zajímavá stejně jako mě samotná tvorba :)

 

Až se trochu vzpamatuju a koupím si respirátor a ochranné brýle, můžete se těšit na pryskyřicové novinky i v mém obchůdku :)