Tak je to tady zase...stěhuju se!
V posledních dvou letech potřetí...uf! Doufám, že tentokrát to bude na dýl Mrkající

Změna je život. Alespoň u mě to tak je. A letos je těch změn nějak hodně. Okolí to někdy hůře chápe, ale já už jsem prostě taková (někdy trochu praštěná).

Vloni na silvestra jsem si vyrobila vision board (nástěnku vizí-snů :-)), kde je uprostřed velkým písmem napsáno RADOST BYDLET... Aniž jsem si to tehdy uvědomila, je to opravdu ústřední téma boardu. A nejspíš i ústřední téma letošního roku. Konečně se mi to plní...tento týden se stěhuju!

Budu mít krásný ateliér i s malým balkonkem, kde se úplně vidím v křesílku s kávičkou....nebo večer zabalená v dece.....a jen tak jsem :-) Přitom budu koukat na x-věžatou Opavu (je to ve třetím patře) Je tam opravdu krásný výhled... Až se zabydlím a všechno se uklidní (i já Smějící se), podělím se s vámi o ten zážitek. Nové bydlení, nový ateliér, nová inspirace...

image image

Teď si uvědomuju, že kdysi jsem měla taky velký sen. To byly děti ještě malé. Tehdy nás už bylo pět a měli jsme jen dva pokoje a malou kuchyň. To byly časy... Snila jsem, že bych jednou chtěla mít svůj ateliér.
Tehdy spíš na malování obrazů.
Tehdy jsem ještě netušila, co všchno se odehraje, co mě potká a kam vítr zavane... 
Tehdy jsem ještě netušila, že jednou budu každý den v rukách držet hedvábí, že se mi otevřou jiné cesty práce s tolik milovanými barvami.
A dneska je tento můj sen už několik let skutečností. Samozřejmě, stálo mě to hodně sil. Ale už si neumím představit, že bych si ho nesplnila, že bych neměla svůj prostor. Jako by mě kus chybělo.

Na závěr chci říct, že mám v hlavě spoustu nápadů (nejen na hedvábné šátky a sukně), tak věřím, že se ke všem postupně dostanu. Rozšiřuji své obzory, naplňuji své touhy a ctím své dary, které mi byly dány do vínku :-)

NA  HEDVÁBNÉ  ŠÁLY  V  KATEGORII  "POSLEDNÍ MOŽNOST"  STÁLE  PLATÍ  SLEVA 5% !!

Zdar a sílu, ruku k dílu!
Tak, jdu balit! Úžasný

P.S. ...v ateliéru mám hodně potřebných krámů, tak snad to nebude vypadat jako na úvodní fotce Smějící se