Nabídka charitativních předmětů i novoročenek je na trhu velmi pestrá. Naše skutečně pomáhají a tvůrci z Fleru byli  a jsou u toho.

Novoročenky, které pod hlavičkou ANTIPOL BRNO CZ tvoříme pro Konto Bariéry už od svých počátků před dvanácti lety odváděly a odvádí až sedmdesát procent z prodejní ceny na pomoc handicapovaným lidem. Na rozdíl od jiných projektů, kde finální pomoc je minimální a vše spolknou provozní náklady a nebo reklama, my pomáháme a  tentokrát u toho byli a jsou i tvůrci z Fler.cz.

 

Projekt ušel od svých počátků obrovský kus cesty.

To co začalo jako nabídka deseti přání, přerostlo v galerii bezmála šedesáti návrhů originálních novoročenek. Původní skupinka předních českých výtvarníků se rozrostla o další známá jména. Prostor dostávají noví umělci – mnozí jsou právě odsud z Fler.cz. 

 

Ilona Komárková - komara

 

 

Renata Šedivá - Kocourkov obrázky

 

Několik firem, které si přání zakoupily v prvním roce nabídky, se rozrostlo v desítky společností.

 

 Pokud i vy rozesíláte firemní novoroční přání, pak směle zavítejte do letošní aktuální nabídky na www.projektypomahaji.cz

 

 V nabídce najdete i zpracované energetické obrazy nebo mandaly.

Mandalová novinka z Fler.cz je od Jitky Studénkové.

     

 

Nabídka je opravdu pestrá a na své si přijdou i příznivci klasiky stejně jako milovníci nových trendů. Novoročenku si můžete objednat jak tištěnou tak v elektronické verzi.

 

Proč se přidat mezi tvůrce motivů novoročenek Konta Bariéry?

- skutečná pomoc tvorbou je prvořadá 

- reklama a propagace Vaší tvorby prostřednictvím projektu je efektem pro Vás.

 

Blíží se předvánoční a vánoční čas a začínáme tvořit pro sérii novoročenek PF 2019. Chcete se přidat a svojí tvorbou pomáhat? 

Přijďte za námi do klubu Malujeme, kreslíme – tvoříme pro Konto Bariéry.