Milé dámy,

Jistě jste si všimly nové valentýnské nabídky na stránkách BEZDÍČKOVIC PERNÍČKY. Děkuji všem za lajky a za povzbuzující slova chvály.

A teď s pravdou ven. Ve skutečnosti si všechny přejeme mít toho nejromantičtějšího chlapa, který nám bude domů nosit každý den růže a hlavně perníková srdce (ty především) s hlubokým poselstvím. Přejeme si mít postel poházenou okvětními lístky a horkou vanu plnou voňavých svíček. 

Ruku na srdce, kdo takového doma má? No, nehlaste se všechny a té jedné, která zvedla ruku, závistivě gratuluji, ta je za vodou. Ale co my, ostatní, nenaplněné romantičky? To se vážně musíme smířit s tím, že naši muži byli plní romantických gest pouze v líbánkovém období (cca tři měsíce od prvního rande), které až nezdravě rychle vystřídalo období ,,zlato, je něco k večeři?,,.

Nezoufejte, mám pro vás jedno pravidlo a krátký efektivní návod, jak neztratit naději.

Hlavní pravidlo zní: ŽÁDNÉ SMIŘOVÁNÍ! Heslo ,, starého psa nové kousky nenaučíš,, vypusťte z hlavy. 

A teď ten návod.

Za 1) Návod pro ženy, které doma mají tzv. Romantického spáče. To je muž, který má romantický základ v duši, ale po letech soužití na něho zapomněl. 

1. Tomuto muži cca týden před Valentýnem s roztouženým výrazem sdělte, že máte veliké přání. 

2. Počkejte, až získáte jeho naprostou pozornost (zvedne oči od rozečtené knihy nebo přestane psát esej, či hrát na klavír). 

3. Chvíli ho napínejte a pak začněte mluvit o nádherných perníčcích, které jste viděla a o tom, kolik hlubokých gest v nich může žena vidět, pokud jsou opravdu od srdce. Díky tomuto podnětu potlačený romantický muž pro vás zapátrá a vy budete možná v onen den mile překvapená. Nebo vám koupí sadu na pečení. I zaručený návod může selhat, no ne?

 

Za 2) Návod pro ženy, které doma mají pragmatického snaživého muže, nebo-li může, který dokáže vše opravit a zařídit, ale před jakýmikoliv citovými projevy rychle utíká štípat dříví. 

1. Zhruba 1-2 dny před Valentýnem (dříve nedoporučuji) nejprve zjistěte, kde se váš muž nachází. 

2. Jděte na ono místo (např. do garáže, dílny nebo do koupelny k sifonu). Je důležité tohoto muže zachytit při práci, jelikož téma, které se chystáte vést, je pro něho zcela zbytečné.

3. Ujistěte se, že je ponořen do práce a začněte hovořit o běžných každodenních záležitostech. Když na vás začne reagovat až dvouslovnými odpověďmi, máte vyhráno! Teď je čas začít mluvit o vašem přání.

4. Naprosto jasně, stručně a zřetelně mu sdělte, co byste si k letošnímu Valentýnu přála a nezapomeňte se také zmínit, kde přesně dárek najde. Vše doplňte obrázky. Nemusíte se bát být konkrétní i ohledně webových adres. Pokud vás alespoň trochu poslouchal, zeptá se vás na ní znovu, až se vám bude snažit udělat překvapení. 

5. Nacvičte si překvapený výraz.

6. Když budete mít velké štěstí, aplikujte překvapený výraz v praxi.

 

Za 3) Návod pro ženy, které doma mají romanticko-empatické jelito. 

1. Den před Valentýnem se zadívejte na gauč, na kterém leží váš muž s mobilem v ruce a vzpomeňte si na staré dobré časy, kdy se vám snažil udělat radost nákupem dámských hygienických vložek k narozeninám. 

2. Znovu si ho prohlédněte a ve chvíli, kdy zjistíte, že to nikam nevede, otevřete stránku BEZDÍČKOVIC PERNÍČKY a objednejte si romantickou valentýnskou sadu pro sebe samu. A na rozdíl od ostatních, vy jediná budete mít jistotu, že na Valentýna obdržíte přesně to, co si přejete. 

 

Tak romantice zdar a nezapomeňte nám sem napsat, jak Valentýn právě u vás dopadl.