Ač si to častokrát neuvědomujeme, jsou dny v roce, které jsou něčím speciální. Naplňují nás očekáváním, spojují nás v pocitu, že bychom se na ně měli připravit a prožít je, jak nejlépe umíme.

Jsou i takové noci?

Může být jednou z nich Tichá noc, která nás čeká už tuto sobotu? Já myslím, že určitě ano. V tuto dobu by nikdo neměl být sám. Když už ne fyzicky, tak alespoň ten pocit, který zahřeje...že někde na tom světě někoho máme. A tuto noc si přejeme pro své nejbližší, i pro všechny bytosti dobré vůle, jen to nejlepší. Kéž bychom tento pocit přenesli i do dalších dní a uměli myslet nejen na sebe, ale i na ostatní, kteří potřebují naši pomoc.

Potom se dějí ty pravé zázraky...

V našem klubu Zvířata v nesnázích o tom něco víme;) Pojí nás láska ke zvířatům, která nás žene nejen k tomu, podporovat se vzájemně, ale hlavně pro ty zvířátka něco dělat. Tentokrát jsme si vybrali hospic Dejte nám šanci, ve kterém se starají o staré, týrané a handicapované psy. Protože víme, že tady jsou pejsci v těch nejlepších rukách, rádi přispějeme na jejich teplé pelíšky, plné mističky, veterinární péči a laskavou náruč, která je připravená, když nejvíce potřebují povzbudit a dodat chuť do života.

Pomáháme tím, co nás baví - prodejem našich výrobků, ze kterých poputuje výtěžek rovnou na transparentní účet hospicu. Společné tvoření v určitých barvách je příležitost nabídnout novou škálu výrobků k prodeji a dát o sobě vědět. Čím víc nás bude, tím víc můžeme pomoci. V tuto chvíli už jsme překročili hranici 15 tisíc. Akce potrvá ještě do 14.1.2018, stále se k nám můžete přidat;) Sdílením, nákupem, věnováním svého výrobku, nebo i tím, že o nás někomu povíte;) každá pomoc se počítá.

Více o nás v klubu Zvířata v nesnázích.

Přehled výrobků v tomto flerboxu.

Ťap, ťap...Miluju tě!

A teď už k samotnému hlasování. Zadání znělo takto:

Hlavními barvami jsou fialová, tm. modrá a žlutá. Každý výrobek musí tyto tři barvy obsahovat, ostatní jen okrajově, např. jako kontury.

Fotíme tak, abychom zachytili Vánoční atmosféru. Zakomponujte do fotky něco, co vám připomíná Vánoce. Svíčka, ozdoba, vánoční světýlka, vločka, rolnička atp. V barvě, která se hodí k paletce, (např zlatá).

Tak tedy posuďte sami. Každý má 3 hlasy, hlasujeme do 26.12.

Anketa se načítá ...

Přeji Vám, ať jste neustále obklopeni láskou a zázraky se dějí nejen o VánocíchVánoční stromekMašle

Úvodní foto Lachtanice

Za klub ZVN Janulela