KDYÁŘ je úplnou novinkou, kterou jsem v hlavě nosila už nejméně tři roky a jeho vývoj mi tedy trval opravdu dlouho, hlavně proto, že jsem jej neustále odkládala. Nicméně Kdyář je konečně tady a doufám, že se Vám bude líbit.

Co že je Kdyář?
Z názvu možná už můžete tušit, že se jedná o diář a je vlastně docela obyčejný, velmi podobný těm, které už léta vyrábím a které mnozí věrně každoročně používáte. Kdyář je nový tím, že si můžete říct KDY* má váš diář začínat.

K čemu je dobrý?
Zapomenete-li včas koupit po novém roce diář a pak když někdy v dubnu nebo i později nějaký sháníte, už pak jeho značnou část vlastně vůbec nevyužijete. Proč si tedy rovnou nepořídit diář, který začíná třeba na Apríla nebo v den vašich narozenin, nebo prostě dnem, kdy si jej kupujete, abyste ho mohli rovnou a plně používat?

Vyhnete se jednak onomu tlaku na konci roku, že už je zase potřeba pořídit diář a všude je tolik lidí a Vánoce a uzávěrky a daně a kdovíco, kdo by řešil diář :-) Možná pak zase skončíte s diářem, který vyfasujete v práci, i když se vám vůbec nelíbí a budete si dávat předsevzetí, že příští rok už si pořídíte nějaký pěknější a hlavně včas.

 No a pokud nemáte narozeniny zrovna 1. ledna, proč si tu malou radost z pořízení nového diáře neposunout do jiné části roku jako třeba právě vaše narozeniny? Udělejte radost sobě nebo blízkým pořízením diáře jaký nebude mít už nikdo jiný :-)

Zvolíte-li začátek Kdyáře na září může mít Kdyář využití jako učitelský nebo studentský diář.

Kdyáře budou dostupné opět v několika provedeních:
- velikost A5 a A6
- týdenní nebo denní členění
- anglická, česká nebo slovenská jazyková verze včetně svátků
- dva typy fontů

Na desky si můžete vybrat z celé řady designů.

*Na závěr upozorňuji, že ač je volba data začátku diáře poměrně libovolná je zároveň limitována designem diáře. Pro týdenní diář je vhodné  jako počáteční datum volit čtvrtek (diář začíná na liché stránce, která začíná čtvrtkem). Denní diáře pak mohou začínat úterkem, čtvrtkem, či sobotou.
Pokud vámi zvolené datum nepřipadá na zmíněné dny, zvolím pro začátek diáře nejbližší předcházející vhodný den, tudíž vaše datum bude obsaženo.

Standardně budou v nabídce diáře na 1 kompletní rok, nicméně můžete poptávat i diáře jiného rozsahu. Kontaktujte mě prosím vnitřní poštou.

Kdyáře najdete v mé nabídce jako volitelnou položku u všech dostupných diářů, které budou postupně přibývat.