Minulý týden jsme strávili na horách. Je tam sice "wifina", ale rozhodla jsem se, že si tam počítač nevezmu. Konec konců - partička se skládá ze samých telekomunikačních pracovníků (instalovali i tu wifinu :) a notebooků tam bývá víc než lyží a to nemluvím o různých typech mobilů, přehrávačů, dataprojektorů a podobných technických hračiček.

Nepřipojila jsem se. Jenom jednou, přes mobil. A tak jsem také zjistila, že mi sem přišlo i několik velmi hezkých novoročních blahopřání. Jenže zrovna tenhle mobil není na odpovídání na vzkazy ideální. Počta se občas po cestě ztratí (což se i stalo) a navíc psaní delšího textu je dost opruz. Měla jsem si holt vzít komunikátor, na beletrii...

A tak jsem se rozhodla, že holkám poděkuju takhle hromadně.

Milé dámy,

jmenovitě b.hanny, Daisinko a Lindusho:

děkuji vám za krásná přání k Novému roku. Pokud by se mi měla všechna splnit, byla by ze mě na konci roku rentiérka, o tom žádná :-)

Já vám přeji hlavně pohodu doma a spokojenost v životě. Protože k čemu by byly všechny flérácké úspěchy nervním a zoufalým ženám? Přeji vám přehršel nápadů a nikdy nevysychající zdroj inspirace a vždy plné prasátko na nákup potřebného materiálu. To abyste nás mohly blažit svými výrobky ještě hezky dlouho :)

Mějte se jen a jen dobře.

A to přeji všem na Fleru. 

 

Wednesday