{#emotions_dlg.rose2} Zakázka se stává předmětnou v okamžiku učinění závazné objednávky.
Zakázky jsou zadávány do výroby okamžitě po připsání platby na účet.
Pokud není uvedeno jinak, vyrobíme oděvy do týdne od zadání do výroby. Odesílací den je každé úterý.

{#emotions_dlg.rose2} Atypickou zakázkou je míněna zakázka, kdy je některý z parametrů výrobku závislý na požadavku zákazníka nebo nad rámec nabízených možností (změna délky, změna barvy či jiné než uvedené velikosti).

U těchto zakázek nelze uplatňovat vrácení peněz, výměnu zboží či jiný způsob satisfakce.

{#emotions_dlg.rose2} Zboží prodávám zároveň ve svém ateliéru a e-shopu, může tedy zde dojít ke stažení jednotlivých položek.


{#emotions_dlg.rose2} Pro zákazníky ze Slovenska mám k dispozici účet u Fio banky - převod peněz bez poplatků. 


{#emotions_dlg.rose2} Zrušení kupní smlouvy

V případě, že nejste spokojeni s dodaným zbožím a splňujete podmínky pro vrácení peněz dle §53, odešlete ho nejpozději do 14 dní od data převzetí na moji adresu: Blanka Winterová, Karlovarská 406, 273 02 Tuchlovice

Postup:

1) informujte nás předem
2) zboží zašlete jako doporučený balík (ne na dobírku) na naši adresu
3) zboží nesmí jevit známky jakéhokoliv opotřebení, musí být v původním balení se všemi jeho součástmi a jeho vzhled musí odpovídat stavu, ve kterém bylo zakoupeno.  Nesmí být použité, zmačkané, vyprané, znečištěné nebo poškozené a nesmí být odstraněna visačka, popřípadě obal.
4) je-li zboží v pořádku, peníze Vám bankovním převodem na Váš účet vrátíme zpět. V případě, že nebude odpovídat původnímu stavu, vyhrazujeme si právo vrácenou částku krátit o náklady spojené s jeho obnovou
5) peníze budou vráceny pouze za zboží, ne za poštovné
6) v případě, že jste zvolili špatnou velikost a požadujete výměnu, platí stejné podmínky viz bod 1) 2) a 3). Výměnu velikosti lze uplatnit a nárokovat pouze jednou a také pouze o jednu velikost (například z původního L na velikost M, nikoliv již třeba na S).
7) do zásilky vložte vyplněnou návratku, kterou naleznete zde.