Ohlédnutí za dnem otevřených dveří v keramické dílně „Na pískách“ a pozvánka na předvánoční setkání v neděli 12.12. 2010

 

Konečně se nám podařilo dokončit stavbu nové dílny, pak následovalo dlouhé stěhování a konečně v sobotu dne  23.10. 2010  jsme se rozhodli uspořádat malé setkání pro přátele, sousedy i širokou veřejnost, aby se vědělo, co že to tam na té zahradě u nás vyrostlo a co že se to tam peče.

 

 

Lákali jsme na prohlídku keramické dílny s venkovní pecí na dřevo, prodejní výstavu keramiky pálené dřevem, dětskou keramickou dílničku, tetování hennou, prodej šperků a indických razítek a podzimní svařáček. Hlavním cílem bylo dát o sobě vědět a pozvat široké okolí k možným nákupům keramiky přímo od výrobce i upozornit na nově otevřené kurzy keramiky pro děti i dospělé.

 

Zatím, co se dospělí věnovali prohlídce výstavy keramiky v prostorách zahrady, děti se umělecky vyřádily v dílně s hlínou, další si nechaly namalovat krásné tetování hennou v podání Ivany Švarcové: https://www.fler.cz/lampijon.  Počasí bylo opravdu nádherné, takže jsme si všichni užili jeden s posledních  podzimních dnů vyhříváním se na sluníčku se svařákem v ruce. Celkem naši dílnu navštívilo asi 50 lidí a akce probíhala až do setmění.

 

Nadšeni úspěchem, jsme se rozhodli uspořádat další, tentokrát předvánoční setkání s možností nakoupit keramické dárečky čerstvě napečené ve venkovní peci otápěné dřevem viz: https://www.fler.cz/magda-brozova.  Dále uvidíte a budete moci zakoupit drátované šperky s korálky, ručně malované novoročenky a hedvábné šálky viz: https://www.fler.cz/em-en  a ve 13 hodin dorazí i hudci s irskými a staročeskými koledami. A jelikož se akce koná z většiny venku, bude i ohýnek s opékáním vuřtů. A samozřejmě i svařák!

Těšíme se na Vás!!!!