Dobrý den,

ráda bych vás seznámila s mou nabídkou online kurzů.

    

Nabízím online kurz korálkování pro začátečníky (4.-6.3.2011) určený zejména pro ty, kteří se chtějí naučit korálkovat a nebo s tím teprve začali a rádi by se naučili vše, co je potřebné do začátku umět (a i něco navíc :))

Na kurzu se naučíte úplné základy a seznámíte se s materiálem a pomůckami, v jeho průběhu získáte pět kvalitně zpracovaných projektů a k tomu samozřejmě detailní návody na úplné základy (ketlování, práce s lankem). Po ukončení kurzu budete mít znalosti středně pokročilé korálkářky.

   

    

Online kurz šperku šitého na vlasci (18.-20.3.2011) je určen pro začátečníky i pokročilé, rámci kurzu se naučíte i základy ketlování. Může navazovat na předchozí kurz.

Na kurzu získáte detailní návod ketlování a pět pečlivě zpracovaných projektů, podle kterých si budete schopni vyrobit vlastní šperk.

     

      

Kurz obšívané kuličky (4.-6.3.2011) je určen pro úplné začátečníky i zkušené korálkářky, v rámci kurzu se naučíte základy ketlování i práce s lankem tak, abyste byli schopni vyrobit vlastní šperk i bez znalosti technik korálkování.

Na kurzu získáte návody na základ ketlování a práci s lankem a podrobný návod na obšívání kuliček.

     

    

 

Všechny kurzy se konají v soukromých klubech určených pro daný kurz kam účastníci získávají přístup ještě před zahájením kurzu. Ještě před jeho začátkem je zapotřebí kurz zaplatit.

Všechny návody jsou kvalitně zpracované, obsahují detailní fotografie a výstižné popisy.

Jsem zkušená lektorka a mnohaletá korálkářka, o mé práci se můžete sami přesvědčit v mé prodejní galerii na Fleru. Aktuálně se zabývám nejenom pořádáním kurzů, ale také prodejem materiálu ke korálkování. Jsem tedy schopna k jednotlivým kurzům nabídnout i balíčky s materiálem šitým na míru.

Pokud se chcete přesvědčit o kvalitě kurzů, podívejte se do mého hodnocení, kde najdete názory na již konané kurzy od jejich účastnic.

atti