Zdravím všechny návštěvníky fleru, tyto stránky mám velmi ráda a již mnohokrát jsem je využila na nákup dárků pro mé blízké.

Naposledy jsem nakoupila krásné milníkové kartičky na focení pokroků našeho syna Jakuba.

A proto to byla také první cesta k prodeji výrobků jolp Úsměv:-)

 

A jak značka jolp vznikla ? To už se můžete dočíst níže.

Jsem mamina na mateřské dovolené, která chtěla vyrobit od šikovného přítele stojan na ubrousky. 
Chtěla jsem dřevěný, industriální a zároveň odolný, ne jako stojany z obchodu, nestabilní, který se za chvíli okouká, chci, aby se stal stálou dominantou a doplňkem jídelního stolu. Požadavek byl jasný a nakonec z toho vznikla kombinace ocel, dřevo, šrouby. Nastínila jsem představu, jak by měl stojan vypadat a nechala se přítelem překvapit. 

První dojem byl takový ..... nadšení , wow a už mi proběhla myšlenka stejného stojanu na noviny nebo třeba na víno . Myšlenky jsem přenesla na papír. A ano, abych nezapoměla další přání bylo něco pěkného, robustního se siluetou buldočka, protože francouzský buldoček je moje srdcovka a takový doplněk u nás nesmí chybět. Nahlédněte do sekce "Psí kolekce". 

No a teď už jsme tady .... JOLP. Jestli hledáte kvalitu, styl a jedinečnost doplňků do bytu nebo třeba na zahradní terasu, jídelní stůl, jste tu správně. 
Proč JOLP ... nic v tom nehledejte, prostě název který nic neznamená, okamžitý nápad, ale najdete za ním výrobky námi navržené a vyrobené, dělané s láskou, od srdce, které jsou kvalitní, vydrží celý život a každý kus je originál.

Děkuji za přečtení , Jana , Jakub a Zbyněk :-)