V klubu Pro radost soutěžíme každý měsíc s danou barvou. Na říjen byla soutěžní barvou meruňková k příležitosti Mezinárodního dne úsměvů.

                                                                  MEZINÁRODNÍ DEN ÚSMĚVŮ

Věděli jste, že 5. října slavíme den úsměvu? Tenhle svátek vznikl až v roce 1999, ale celé to začalo již o trochu dříve! Jedna americká pojišťovací společnost v roce 1963 oslovila, tehdy ne moc známého, výtvarníka Harveye Rosse Balla, aby navrhl její vizitku. Společnost tak chtěla podpořit a posílit morálku svých zaměstnanců, a tak Harvey namaloval dnes již legendárního smajlíka – usmívající se tvář (i když ve svislé poloze). A právě díky tomu pak autor založil tradici Mezinárodního dne úsměvu ?.
aždý určitě slyšel, jak je smích zdraví prospěšný, že 10 minut smíchu = 10 let života navíc, ale také třeba to, že s úsměvem jde všechno lépe. A určitě je na tom něco pravdy – už malé děti přeci pláčem nebo smíchem vyjadřují své emoce, smích nám pomáhá odbourávat stres, zlepšuje činnost mozku a dokonce může předcházet infarktu. Jedna americká studie také zjistila, že pokud se na Vás někdo usměje, Vy mu úsměv z 50 % opětujete, a to je v dnešní hektické době skvělá zpráva.
Nejvíc z nás se smějí děti…až 400x za den. Ženy se usmějí 62x denně, kdežto muži jenom 8x. Pánové, tak úsměv, prosím! ? Protože úsměv sluší každému! Ať už jste mladí, staří, tencí či silní, smějte se, šiřte dobrou náladu, protože ta se pak přenáší na ostatní a svět bude hned veselejší! Nebojte se umět si udělat legraci sami ze sebe, usmívejte se už od rána a jak říká MUDr. Karel Nešpor, i umělý smích je lepší než žádný ?  .
 

Prohlédněte si soutěžní výrobky, posuďte, jak se nám povedly, jak splnily dané zadání a rozdělte jim své hlasy.

                                                                  Hlasovat můžete do 8.11.2022

Anketa se načítá ...

Jako nesoutěžní představujeme :

image