Stalo se pravidlem, že vítězhlasování o nejhezčí výrobek Odpoví ne několik všetešných otázek a prozradí něco málo ze své tvořivé kuchyně.

Tentokrát to bude jits- Jitka Stryková{#emotions_dlg.rose2}

Zde je rozhovor:

1) Vyhrálas soutěž na téma Volám tě jaro v klubu Dárky pro každou příležitost. Jak se při tom cítíš?

Udělalo mi to velkou radost Smějící se.

2) Soutěž se týkala jarní tématiky. Prozradíš nám, jaké máš nejraději roční období ty?

Nejraději? To je těžké. Letošní zima byla dlouhá a jaksepatří zasněžená, ale musím říct, že taková se mi dost líbila. Nyní je čas na změnu a rozkvetlé sněženky jsou úžasné, stejně tak se těším, až pokvete naše velká třešeň na zahradě a až naše dvojčata budou trhat třešně a zase budou mít celá trika červená a plivat všude pecky a až budou chodit na zahrádku na čerstvé lusky. A samozřejmě se těším na léto, až se budeme koupat, běhat bosi a sbírat houby a borůvky, jezdit na kole a cákat se na chalupě v potůčku. No a později až se zbarví listy, tak zase budu fotit jak zběsilá a pomalu se těšit na sníh. Život je krásný celý rok, nemyslíte?

3) Jakou měrou ovlivňuje roční období tvou tvorbu?

To je jednoduché, na podzim tvořím především výrobky s vánoční tematikou, po vánocích s jarní a velikonoční a tak pořád dokola, však to znáte Smějící se.

4) Jak ses dostala k tvoření?

Odmalička jsem toužila točit na kruhu, ale jaksi jsem nakonec vykročila jiným směrem. Touha mě ale neopustila a já navštěvovala různé kurzy. Na druhé mateřské dovolené jsem díky podpoře partnera začala více tvořit a nyní jsem OSVČ Smějící se.

5) Jakou technikou tvoříš? Jaké by ses chtěla ještě naučit?

Dělám keramiku a baví mě vše, co se keramiky aspoň trochu týká. Chtěla bych ještě více zdokonalit a propojit moji tvorbu s ostatními technikami, tj. drátování, pedik, mozaika, sklo atd….

6) Tvůj nick je: jits. Prozradíš nám, jak vznikl?

Začáteční písmena mého jména a příjmení.

7) Jaké zboží nejraději kupuješ a proč?

Nakupuji především materiál a pomůcky pro mojí další tvorbu.

8) Můžeš se podělit o tvé 3 nejoblíbenější prodejce zde na Fleru?

Pro mě úplně nejoblíbenější prodejce je Niss. Její razítka jsou úplně úžasná a dokonalá a moje tvoření dost ovlivnila.

9) Chtěla bys na závěr něco vzkázat svým příznivcům?

Děkuji všem za zaslané hlasy. Mám radost, že se Vám moje zápichy do zahrádky líbili. Při uskutečnění prodeje mám vždycky radost, že můj výrobek přinese radost i někomu dalšímu. Tak se přijďte podívat do mého profilu, třeba se Vám něco zalíbí a uděláme si radost navzájem  Usmívající se, nové zboží stále doplňuji.

A tady je několik kousků z nabídky jits :

 

Děkujeme za rozhovor a přejeme hodně krásných výrobků.{#emotions_dlg.rose2}{#emotions_dlg.rose2}