V klubu Pro radost soutěžíme každý měsíc s danou barvou. Pro listopad to byla ČERVENÁ + ČERVENÉ POZADÍ + SVĚTÝLKA, SVÍČKA

Červená je barva odpovídající nejnižším frekvencím, které oko dokáže vnímat. Červená barva patří mezi základní barvy barevného spektra, je to barva monochromatického světla o vlnové délce zhruba 700 nm. Světlo s ještě nižší frekvencí již lidský zrak nedokáže vnímat, jedná se o tzv. infračervené záření.

Červená je teplou stimulující barvou. Oživuje nás a dodává nám odvahu. Symbolizuje krev, vitalitu, sílu života a energii.
Lidé s oblíbenou červenou barvou rádi šíří po okolí svoji srdečnost, upřímnost a touhu po spravedlnosti, ale můžou se také nechat unést k tvrdohlavému prosazování svých omezených názorů až k agresivitě.

Květiny:
Probuďte ve svém vztahu více žáru, touhy a vášnivé lásky kyticí červených květů.

Drahokamy a krystaly
Rubín, krvavý achát, granát, jaspis.

 Výrobek dle pravidel klubu Pro radost musí být ČERVENÉ + pozadí na hlavní fotografii musí být červené + dekorace : svíčka nebo světýlka.

Posuďte, jak výrobky splnily zadání soutěže a odměňte je svými hlasy. Hlasovat můžete do 9.12.2000.

Anketa se načítá ...

Jako nesoutěžní představujeme :

Bezkřídlatka» Kousací srdíčko                                                                DeniskaF» Náramek/Náhrdelník - Životní síla                                                                 

image                                                                                       image