Hnědá barva je barvou přírody, barva podzimu a půdy. Hnědá barva evokuje pocity síly a spolehlivosti. Může navozovat pocity smutku a izolace. V člověku může navozovat taky pocity tepla, pohody a bezpečí. Spojuje se s přírodou a Zemí, konvenčností. Je taky barvou sofistikovanosti, inteligence.

Je to barva trpělivých, spolehlivých a silných lidí - barva země, pokory a askeze. Preferují ji lidé, kteří stojí nohama pevně na zemi a umí dobře hospodařit s penězi.Preferují ji lidé, kteří na sebe berou práci a odpovědnost, již nechce nikdo přijmout.Jsou to lidé pevně stojící na zemi a takoví, kteří umí dobře hospodařit s penězi.

Hnědá barva může vypadat jako všední, nenápadná až nudná barva, která ale dokáže působit klidně a důvěrně. Je to barva je střízlivá, mlčenlivá, solidní a vážná, realistická, spojená s představou jistoty a pořádku, domova, tradice, zdrženlivosti.

 

V klubu Pro radost letos tvoříme do soutěže každý měsíc v jiné barvě a právě na září máme soutěžní barvu HNĚDOU. Soutěžní výrobek má být hnědý, vyfocený na hnědém pozadí. 

 

Hlasování se tentokrát zúčastnilo celkem 83  hlasujících a svými hlasy jste rozhodli takto:

1. místo (42 hlasů): MOJA BEADS

Vinutka Little Latté

 

 2. místo (41 hlasů):  lendule53

image

 

3. místo (40 hlasů):  Arvari

image

 

Výhercům gratulujeme!

 Na dalších místech se umístily tyto krásné výrobky:

image image image image image image image image image image image image image image image

 

 

Děkujeme za přízeň a hlasy. Pokud byste se k nám chtěli přidat a soutěžit s námi, rádi vás v klubu Pro radost uvítáme. Na témata aktuálně vyhlášených soutěží se můžete podívat zde. Soutěžní barvou na listopad bude šedá.

Za klub Pro radost vytvořila Zlatá jehlice a jari.ticha.