Zlatá barva 

Zlato nemá jednu barvu, ale jeho lesklý kovový povrch odráží v závislosti na okolnostech světlo celé škály odstínů žluté a dalších barev. Běžnými barvami se zlatá znázorňuje některým odstínem žluté nebo se zlatý vzhled imituje kombinací více odstínů.

 Dává pocit hojnosti, lesku a bohatství. Je barvou správného středu, univerzální lásky a nejvyšších hodnot zastoupených idealismem, velkorysostí a šlechetností. Vyjadřuje klid a vyrovnanost.

Pomáhá nám změnit poznání v pochopení, na cestě k univerzální moudrosti ale taky při dosahování světských cílů, bohatství a uznání.

Drahokamy a krystaly:
Jantar, zlaté tygří oko, topas, citrín.

Stříbrná barva

Stříbrná barva symbolizuje hojnost, romantiku, naději ale také smutek. Tato barva je často oblíbená ve směsi s jinými barvami. Avšak lidé, kteří si oblíbili stříbrnou, jsou plni velkých ideálů, ale většinou jsou nepraktičtí při jejich uskutečňování. Tito lidé často ztrácejí motivaci a stávají se z nich spíše snílci než lidé činu. Získají-li ale motivaci a naleznou přitom myšlenku, která jim za to stojí, mohou dosáhnout značného pokroku. Stříbrná rovněž pomáhá odhalit a uplatnit tvůrčí představivost a vrozenou intuici.

Drahokamy a krystaly:
Měsíční kameny, hematit, sněhový křišťál, perly.

V klubu Pro radost letos tvoříme do soutěže každý měsíc v jiné barvě a právě na prosinec byly barvou měsíce zlatá a stříbrná. Pozadí na hl. fotografii mělo být podle barvy výrobku buď stříbrné nebo zlaté.

Posuďte sami, jak se nám naše  soutěžní výrobky povedly, jak a zda vůbec  splnily zadání soutěže  a oceňte je   svými hlasy . 

                                                                    Hlasovat můžete do 8.1.2020

Anketa se načítá ...