Svatba v zimě? A proč ne? Zimní svatba je elegantní, éterická, provoněná vůní jehličí.. i Vy jdete na svatbu? Chcete novomanželům darovat peníze a zároveň je překvapit něčím originálním? Tato ručně vyráběná svatební krabička je přesně pro Vás :)

Pokud chcete vyrobit krabičku dle vlastních požadavků..můžete objednávat zde , s tím že napíšete své požadavky - barvy, texty apod.. POZOR!! nové zakázky přijímám až od 1.ledna 2017.

zdroj: pinterest

Ideálními zimními barvami je samozřejmě bílá, stříbrná či zlatá. Pokud ale chce být nevěsta jiná, barevnější, může zvolit třeba červenou barvu doplněnou základní bílou..  Na této krabičce je použitá červená s bílými vločkami, doplněná bílými a rudou růží..

foto: Katy scrap

nezapomeňte, krabičku vyrábím od základu celou ručně ( jen květiny a stuhy bývají kupované), takže potřebuji čas na zpracování Vašich požadavků ..min. 3 dny..v lepším případě týden.. pokud na krabičku extra spěcháte, sledujte moji nabídku, čas od času se vyskytne možnost nákupu krabičky, která je IHNED SKLADEM!! .. třeba tato je ihned k dispozici..  :)

zdroj: pinterest

Boční strany zdobí velmi oblíbený svatební damašek, víčko je převázáno bílou saténovou stuhou, uvnitř klasické texty.

foto: Katy scrap