Ráda bych zde uveřejnila malou reprotáž o mé účasti na letošním ročníku soutěže O nejkrásnější svatební šaty roku 2008.

 

 

Tohoto - již 9. ročníku jsem se zúčastnila již poněkolikáté a jako jediná mezi dalšími 24 předními českými návrháři - jsem prezentovala netradiční ručně pletené svatební šaty. Model Pearl je ručně upletený z luxusní stužkové příze s vysokým podílem hedvábí v barvě champagne.

 

Základem tohoto modelu jsou jednoduché pletené šaty, jejichž horní díl je hladce pletený, vepředu na šněrování, s Carmen výstřihem. Sukně je pak pletená velkým krajkovým vzorem a ukončená malým volánkem.

 

 

 

 

Svatební šaty Pearl předvedla Česká vicemiss 2007 Sarah Lilian Físcherová, kterou jsem si vybrala proto, že je moc krásná a přitom jemná a že v kombinaci s jejími černými vlasy krásně vynikla barva šatů.

 

 

 

 

Celý model je pak doplněný díly z vyšívané organzy ve stejné barvě, které tvoří bohatou vrchní sukni s drapovanými díly a vlečkou a ozdobu na levém rameni. Tyto díly jsou na šaty připevněny malými zavíracími špendlíky a lehce přichyceny šicím hedvábím, takže se dají snadno sundat a šaty pak mohou sloužit jako společenský nebo letní model.

 

 

 

 

Soutěžní model pak skvěla doladily doplňky - čelenka a náušnice, které mi na zakázku pro tuto příležitost zhotovila b.hanny - ještě jednou moc děkuju

 

 

Tento model je prodejný a najdete ho v mém zboží.