Zvu vás k nahlédnutí na mé Textilní nezbytnosti - praktické doplňky pro každodenní život. Ať už jde o kosmetické taštičky, organizéry do kabelky, obaly na knihy, nebo stylové obaly  z kvalitní plsti s velkým podílem přírodní vlny, jistě budete se mnou souhlasit, že nám i našim blízkým mohou zjednodušit a zpříjemnit život.

Obaly na knihy jsou vyrobeny z bavlněných látek, některé jen v jednom kusu. Zvláště ty zdobené ručně vyráběnými razítky lišek, nebo šálku s kávou, jsou originální a nebudou podruhé vyrobeny.

Taštičky na zip jsem vyrobila do soupravy k obalům na knihu, vejdou se do nich různé drobnosti, které pak nemusíte sáhodlouze hledat v kabelce. Originální, vyrobené pouze v jednom kusu, jsou ty zdobené ručně vyráběnými razítky lišek, vloček a kávových zrn a také ručně háčkovanými vločkami a nášivkou s ručně malovaným kolouškem.

Samozřejmě si je můžete zakoupit i jednotlivě.

image  image

image  image  image  image  image
image  image
image  image  image  image  
image
image  image
image  image
 
Pak tu je pár kusů, které nejsou do soupravy:
image  image  image  image  
image  image  image  image
 
Obaly z kvalitní plsti s vysokým podílem přírodní vlny
 
Obal na dokumenty formátu A4 k dispozici ve 4 barvách plsti-viz foto u zboží + vyberte si barvu gumičky - růžová, béžová, tmavě šedá-konkrétní odstín viz foto u zboží
image  image
 
Obal na iPad mini k dispozici ve 4 barvách plsti-viz foto u zboží + vyberte si barvu gumičky - růžová, béžová, tmavě šedá.
image  image
  
Obal na mobil, či brýle k dispozici ve 4 barvách plsti-viz foto u zboží
 
image  image
 
Novinky budou průběžně přibývat, jelikož mám spoustu nápadů i materiálu, tak můj obchod sledujte a vyhlížejte, co vám padne do oka.
 
 S přáním pohodových dní HančaHa