Krásný adventní čas přeji!!!

Každý jistě nyní řešíte, co nadělit svým dětem pod vánoční stromeček. Jako maminka dvou holčiček vím, jak je těžké nalézt tu správnou hračku - něco, co děti zabaví, co chvilu vydrží a není to extrémně drahé.

Můžete zkusit například kreativní nástroje a pomůcky zn. Fiskars z nabídky Kreativní Amálušky, které jsou kvalitní, jednoduché a vhodné i pro používání malých dětí. Osobně mám s nimi velmi dobré zkušenosti.

Moje starší dcera má šest roků a strašně ji baví práce se strukturovanými deskami strukturovací deskynebo šablonkami shapebossšablona shapeboss. Obojí velké možnosti na výběr.

Je to opravdu velice jednoduchá technika zdobení papíru za pomocí speciálních nástrojů a zvládnou ji i malé děti.

V nabídce jsou i super malé razničky vánoční razničkyi trošku větší jakoby kleštěděrovací kleště M, se kterými se také velmi lehce pracuje.

A další krásné šablonky tvarová šablona vánocetvarová šablona zvířátkamůžou děti použít třeba jen na obkreslování, maminky si k nim můžou dokoupit speciální vykrajovač a vyřezávat dětem z papíru různé tvary.

Velký výběr je i v nůžkách pro naše ratolesti, ať už vzorovanésada tvarových nůžek pro děti, různých tvarůdětské nůžkynebo klasické pro děti už od tří letdětské nůžky se jménem.

Doufám, že Vám to vše bude inspirací a dětem se dárky budou líbit. Přeji Vám, ať s těmito kreativními nástroji zažijete mnoho krásných společných chvil! Lída