Na začátku minulého týdne vyšel  náš třetí  soutežní blog o kreativní materiál ateliéru Mannas a tady jsou výsledky hlasování ! Toto klání bylo napínavé sledovat ze "zákulísí" a můžeme Vám říct,že výsledky byly rozdílné jen o pár hlasů a hlasující to měli opravdu těžké se rozhodnout:)

Celkem se nám sešlo 45 krásných výrobků od našich zákazníků- tvůrců:

  Veverkal , Ululé , Vladstraschna , rybkaH , Baraca , dante ,  kat-ja , Tynnnka , design JM , Rockstone , nikuske , smu , janavu , Ana Hata , U Beránků , Dag , Toscana , AMA 

kteří už určitě čekají na vyhodnocení, kdo obsadí první 3 místa a vyhraje zdarma tento dárkový poukaz v ceně 100,- na kreativní materiál:

image

 

Pozor - "každý" kdo se umístí na 1.-3.místě získá dárkový poukaz v hodnotě 100,-  , cena se nedělí:)   A také i toto kolo udělíme 4. cenu jako cenu útěchy, kdy vítěz 4. místa dostane poštovné zdarma na objednání materiálu u nás .

Moc Vám všem děkujeme za účast v hlasování a hlavně autorům děkujeme za jejich krásnou tvorbu, protože bez ní by ani tato soutež nebyla:)

Ohledně podmínek soutěže: jedinou podmínkou pro zařazení výrobku do souteže je, aby výrobek obsahoval náš kreativní materiál a byl v prodaných či dostupných (tzn.aby měli svůj odkaz na fléru).

Technika zpracování a téma je čistě na Vás. Nový soutežní blog vyjde cca za 2-3 měsíce tzn. v červnu:)

Na 1.místě se umístily rovnou 2 tvůrkyně:

Vladstraschna a její Spolehlivá skrýš

dante a její náhrdelník Druidka

 

Na 2.místě se sešli hned 3 tvůrci:

design JM a její Tutanchamon

dante a její NÁHRDELNÍK MELODIE

smu a její Zaklínač narcisových cibulek.

 

Na 3. místě se umístila :

Rockstone a její Trochu hanblivý anjel

 

a poštovné zdarma vyhrává na 4. místě :

rybkaH a její Jsi můj vesmír

 

Všem moc děkujeme za účast a budeme se tešit na příští 4. kolo soutěže Tvorba je Výzva.

 

Krásné jarní dny všem přejí

Světlana  & Matúš Manna