Také vy či vaše děti milujete pohádku a všechny postavy z Ledového království? Můj syn je blázen do Olafa. Řekla bych, že jsou si i v mnohém podobní. Jsou to oba takoví usměvaví roztomilí miláčkové ;-).

Takže když ve školním tanečním kroužku měli vystoupení s Olafem, byla to pro mě výzva. Přeci nezklamu svého syna a nebudu mu dělat jen nos a oči... Vrhla jsem se tedy do tvoření kostýmu. To je také jeden z důvodů, proč jsem v posledních několika měsících nevkládala moc novinek. Stíhat práci, rodinu, domácnost, vaření, tvoření kostýmů a vyrábění šperků prostě už fakt nešlo skloubit :-).

Tento kostým mi opravdu zabral neuvěřitelného času. Je to prvotina dělaná pokus - omyl... . Příště už by to bylo snad lepší :-). Kolikrát jsem se s tím navztekala, že jsem si říkala, proč jsem se do toho pouštěla a že ten čas jsem mohla využít lépe. Že kdybych koupila originální kostým, tak bych udělala lépe. Ale nakonec jsem moc ráda, že jsem to nevzdala. (I proto, že jsem originální kostým viděla v reálu a mě osobně se moc nelíbil). Ač bych spoustu věcí nyní už udělala jinak, tak jsem s výsledkem spokojená. A hlavně nic se nevyrovná tomu jak byl můj syn nadšený a hrdy. Která maminka by nebyla ráda, když její syn o ní s hrdostí všude říká, jak je skvělá a šikovná?! :-D No uznejte, že je to skvělý pocit.

 

A zde je výsledek mého tvoření: