V poslední době se čím dál tím častěji setkávám s tím, že si lidé nechávají své fotografie vytisknout.O různě uložené v počítači, na flash disku nebo CD bohužel přišli.  Samozřejmě můžete namítat, že můžete přijít i o vytištěné fotografie. S tím souhlasím. Ale pravděpodobnost ztráty je trochu  menší.

   A pro ty, kteří uchovávají fotografie v tištěné podobě, vyrábím dekorovaná alba. Jsou z kartonu, polepeného scrapbookovým papírem a svázány kovovou kroužkovou vazbou.  Každá stránka je ozdobena stuhami, výřezy, perličkami, nápisy, razítky, embossováním, samolepkami, knoflíky či jinými ozdobami. Neumíte si představit, jak takové album vypadá? Tady je několik ukázek:

     

 

 

   V svém obchodku https://www.fler.cz/ml  nabízím již hotová alba, do kterých si vložíte jen vaše fotografie. Jestliže si z nabídky nevyberete, můžu vám vyrobit album na zakázku podle vašich požadavků.  Výroba alba, kde mám k dispozici fotografie a teprve pak album zdobím, mi umožňuje ozdobit stránku výstižněji a vtipněji.

Nejčastěji vyrábím svatební alba nebo alba pro děti. Výjimkou ale nejsou ani alba k životnímu jubileu nebo výročí svatby. Takové album pak poslouží jako netradiční dárek.

   Setkávám se také s tím, že svatební album novomanželé nechávají udělat jako dárek pro své rodiče. Je to způsob poděkování a rodiče to určitě velmi potěší.