Váhy bývají natolik taktní, že se raději nechají sami ranit než aby byly k někomu hrubé. Naštěstí je jejich intuice včas upozorní a tak tomu mohou předejít.

VÁHY (Libra) - 23. září až 23. října

Planeta: Venuše
Živel: Vzduch
Kameny: achát, akvamarín, ametyst, avanturín, jantar, jaspis, kunzit, lapis lazuli, měsíční kámen, nefrit, obsidián mahagonový, olivín, opál, růženín, safír, sluneční kámen, topaz, turmalín (růžový), tyrkys.
Barvy: zelená, mořská modrá, bílá, růžová, levandulová

Váhy nemají rády jakoukoliv při. Snaží se vše uvést do rovnováhy.  Často působí nerozhodně. Jsou velmi taktní, laskavé a spravedlivé. Neumí být hrubé a přestože stojí nohama pevně na zemi, mají velkou představivost a smysl pro humor. Vyžadují náklonnost a uznání.

Váhy touží po harmonickém a hlubším vztahu. Upřednostňují raději city než fyzický kontakt. Ve vztahu jsou citlivé, laskavé a zodpovědné. Odpustí cokoliv jen ne nevěru.

Vyhovuje jim zaběhlý řád, svoboda a jistý klid. Nemají ale rády samotu. V oblibě nemají ani vyřizování na úřadech, jednání na soudech a jakékoliv komplikace všeobecně. Rády nechávají zodpovědnost na druhých.

Tak jako hledají Váhy rovnováhu ve všech aspektech života, hledají ji i v módě. Upřenostňují harmonický styl. Nic extravagantního ani přehnaně pestrého.

Co se dárků týká, Váhy mají rády vše krásné, vkusné, originální a darované od srdce. Mají slabost pro estetiku a umění. Radost jim udělá spousta věcí. Bude se jim líbit dekorace do bytu, šperk, kniha, talisman i živé zvíře. 

Nechte se inspirovat klubem "Tipy na dárky..."

 

Pokud vás zajímá i jiné znamení zvěrokruhu, podívejte se  T A D Y.